Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U inat Dusmanima,volim te Sarajevo!!!!
mirva kupio Boga oca, jadovi i vi i borac
Dal Varesanovic IGRACINA!!! ZNALAC!!! Koliki psihicki pritisak je Dal izdrzao sa samo 23 godine!! Svaka cast majstore!!! Nase dijete!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje su oni sto kazu "babin sin" nema pojma
I ćorava koka ubode zrno 😅
2 meca odigrao dobro ostalih 26 lose
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jeste kad kupe utakmice koje im trebaju ma ful liga
Ima se para, ima se s čim.
Svaka čast klubu
Mirza ostani!
Mirza pisa po hordama 0/24
Igraj bordo bijeli!!
Sarajevo ❤️❤️❤️
Dal Varešanović 🙌
Sarajevo zasluzeno do pobjede bravo
steta sto horde bojkotuju samim tim i dodatnih 30% navijaca kojih bi se dns nalazilo na kosevu, nije isto igrati pred pitarima koji ti psuju majku citavu utakmicu i pred hordama kojim ne cujes ni rijeci sem pjesme i bodrenja
Sve gola namještaljka
ŠB uložio žalbu PIC-u na rezultat, delegat utakmice, izvjesni Šmitler, odlučio je nakon pregleda utakmice da poništi Ustav - pardon, drugi go Sarajevu, jer mu nije bio dobar etnički sastav. Bilo je u timu nekih Brazilaca i crnaca a to se kosi sa kršć. teorijom o čistim rasama. FIFA, pardon A. Ambasada, kaže da Sarajevo nema pravo žalbe, do novog pravilnika VP-a za godinu dana.
Sarajevo pravo dobro igralo. Nikad nisam vidio 4 crnca u BH ligi, bilo mi cudno pravo
Ruši Uzp
Svi u napad jedan je HASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. HZ87! BREND!!.
Bravo