Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno je neustrasiva masina. Zasluzuje momak od prve protiv Njemacke, svakako cemo izgubit. Neka bar malo unese driblinga i ovakve igre
Kod Barbareza ce dobit 12min max
Bravo Bosnjo nas.
Dobar potencijal za Turske Super Lige ....to je nas domet inace
Momak ima talenat,to je neoslorno.Ako sto brze ne dodje u neku europsku ligu bojim se nista od njega u ovoj fidzan ligi.
Bajraktar naš!
Bajraktar naš!
Talentiran ali ovako okretati igrače u Europi teško da će moći. MLS nije pogodna za razvoj mladih igrača, što prije doći u neku europsku ligu pa tek onda pričati
Dečko ima potencijala ali treba što prije bježat iz ove kukuruz lige radi daljeg razvoja
Poznavao Sam ja jednog Esmira, zvali ga Bekam, Samo Sto je nosio dres broj 7 Manchester Uniteda. Od nogometa je imo Samo dobre patike.
Izgleda da mi ne možemo biti ni trunke realni kad su naši igrači u pitanju.Dobar je mali ali da je bio najbolji na terenu nije.Izišao je iz igre već u 56 minuti .
Nije niko ni reko da je bio najbolji na terenu nego u svom timu. Dok nije izveden iz igre definitivno je bio jedan od najkorisnijih, on i onaj Carles Gil 10ka. Zanimljivo da je Esmir citavo vrijeme igro lijevo krilo, i dobro se snalazio. Dok je bio u igri gubili su 1:0, kad je izaso primili su jos 3.
Bravo mali..
Izgubio 4-0, ali je Esmir bio odlican?
Zašto da ne? Ako imaš loše saigrače ne možeš sam pobjedjivati ali definitivno možeš biti igrač utakmice jedino se to nikada zvanično ne proglašava! Btw u finalu u Qataru ubjedljivo najbolji igrač na terenu je bio Mbappe ali je zvanično proglašen Messi jer su pobijedili
Super