Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast na ovakvom potezu gospodski
Hrvati za razliku od Bosnjaka ne mrze zastavu BiH
zato sto bosnjaci nisu napravili zlocine u hrvatsko nego hrvati u bosni
@DoubleWhopper naravno da nisu napravili u Hrvatskoj, nego su pustilii oružije da ide iz BiH na Vukovar i ostale djelove Hrvatske, a zločine su uradili nad Hrvatima u Bosni i Hercegovini.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Malo čitam ove komentare, vama Bošnjacima nitko ne paše. Ni Hrvati ni Srbi ni Indijanci, znači baš nitko! Dajte se više odlučite
Velika Bosnia
A vi poletjeli objaviti pjevale se Tomsonove pjesme da prvo mržnju posijete a onda nakon 2 dana ovo objavljujete i vi ste šljam
Pitanje, kakvi su to Bosanci koji navijaju protiv reprezentacije u kojoj je više od pola Bosanaca i Hercegovaca? Koliko zlih komentara? Zašto?
mislis da nacija te reprezentacije velica cinjenicu da su vecina iz bosne, kad postignu rezultate?
Zamislite hrvatsku zastavu u svlačionici BiH. Bio bi to prvorazredni skandal. Hrana za novinare.
Pa 70 % reprezentacije su Bosanci...Tako da nista cudno za zastavu.
Sadake nam svi daju.
Naopako okrenuta, trebali su je bar okrenuti kako dolikuje.
💪💪👍👍👍
Koje se ovdje teme diskutiraju. Uzas. Ovo je sport. Naravno da smo kao grupacije balkanskog naroda jako slicni i da smo braca po krvi. Hajde sada ostavimo krst i mjesec/zvjezdu po strani!!!
To je zastava bosnjaka na radu u Hr koji zaraduju za hljeb jerbo im je alija obecao da ce jesti sa zlatnim kasikama
Kad je pola Hrvatske iz Bosne.
Respect
A i strijelac jedinog gola rodjen u Bosni
Razlika u postovanju BiH između Hrvatske i Srbije drastična