Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Queen drama
Nije ovo slučajno, vidjela se namjera. Treba zaštitara udaljiti sa takmičenja.-
Crveni karton za zaštitara i 10 tekmi da ne štiti Špance!
pa jel ovo moguce lik mu uleti klizeci ko sabanadjovic
Sausage party
Šta je "zaštitar"?????
Svakako su jaci bez Morate
Znali su se njemci zaliti za organizaciju sp u Kataru, a realno razlika je ogromna. Mnogo propusta u organizaciji na ep.
Kakav konj a ja mislio da smi mi vicesampioni sto se ovoga tice
Navijam za Englesku da osvoji EP,nadam se.
MA KRIVI SU I SAMO IGRAČI. KOJI HURAC IM TREBA IĆI DO SAMIH TRIBINA? INAČE I KOD EKIPA ZA KOJE NAVIJAM ME SMETA TO PRENAGLASENO SLAVLJENJE VAN TERENA. PA ZA SVAKI GOL NA EURU U TEREN UTRCI NJIH 20 SA KLUPE SA SVE MASERIMA I ORUŽAROM. ORUŽAR JE ONAJ KOJI SPREMA OPREMU. A TEK SARAJEVO KAD DA GOL PRESKAKANJE I PENJANJE NA REKLANI PANO I KLANJANJE TABLETOMANIMA. EDI
ionako igrac manje za spaniju kad je on na terenu
Kakvo pojačanje za finale