Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni nikad nije bilo jasno sta radi obezbjedjenje na tim stadionima, evo ovaj se lagano popeo na krov stadiona mogo je baciti sta oce dole da svi poginu, onda usred tekme navijac se zatrci do ronalda dok ga ovi sustignu ovaj ga moze masakrirati
Jedu burek
druže jesi dobar 80.000 ljudi na stadionu , obezbjeđenja imaš možda 2000 ako i toliko. Kako misliš da mogu spriječiti ulazak kad krene više navijača da utrčava
Zna li su se žaliti na organizaciju SP u Kataru, koje realno nije imalo ni jednu manu, a sad se da vidjeti njihova organizacija. Totalno rasulo.
Procitaj clanak jos jednom. Prema zvanicnim infrormacijsma iz policije nije bio naoruzan zato niko nije bio ugrozen. Prema nezvannicnim informacijama, tj. Rekla kazala, jeste bio naoruzan. Al svakako, mogao je skociti na nekog odozgo i usmrititi ga.
Kakve to veze ima što nije bio naoružan? Kad je stigao do krova, mogao je bit i naoružan. Al ne radi se samo o ovom slučaju. Nisi li sinoć vidjeo da su navijači okupani poslije kiše, da potoci teku s krovova, da radnici s metlama ispuljavaju vodu oko terena.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čuj, životi igrača i gledalaca nisu bili ugroženi a on bio naoružan
Do prekida su na terenu postojali samo Danci, sve je unaprijed izrezirano
@beskorisni onda je u saradnji s danskim selektorom budući da je on tražio prekid. Što ne mogu ovih preHeravanja i teorija zavjere, majko dragaa.
Đe si to se izvero šejtane jedan
Nezvanicno saznajemo da je cijela EU bila u opasnosti od huligana na krovu. Stoga je stepen pripravnosti podignut na viši nivo. Građani EU se mole da ostanu pribrani i smireni do daljneg
Propusta ima milion
Koji cirkus
Bio naoružan a životi gledatelja nisu bili ugroženi?
Da, i ja citam sta pise Klix piskaralo.
Ipak su bili kulturni, pa ga nisu pospremili do terena bez pado brana.
Ne smije se covjek vise ni po krovovima penjati, ccc