Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je rođen kao Leo Mesić,danas bi brao grožđe i vozio traktor jer bi naši stručnjaci procijenili da je niskog rasta,nerazvijen i slab u duel igri!
Drugi se odricu u korist Messi-a,dakle ipak gramzivost. Doktori na minamalcu dok pretplacene mule trče po terenu. Nadam se da će cijela fudbalska industrija propasti.
Jesil ti procitao objavu? Messi je pristao na duplo manju platu ali... Barcelona ne želi da potpiše ugovor između La Lige i grupe CVC, jer bi na taj način ambicije o Superligi bile uništene. La Liga želi da uništi Superligu i neće registrovati Messija sve dok Barcelona ne potpiše ugovor.
Jbga kad biti doktor je dosta lakše nego biti Messi
Kako je morao kad je još tu? Možda pristane na veliko smanjenje plate i slično... mogući su tu razni preokreti.
Rješenje je jednostavno smanjite im svima plate za jedno 70% tamam koliko vrijede. Ubiše naftaši fudbal.
Ovdje su se samo dobro namazale oci onima koji navijaju za Barsu. Jer Messi zeli napustiti klub a da ga napusti tek tako bio bi veliki neuspjeh Barsinih celnika. Ovako kao morao je napustiti
Jednostavno je sve ovo što se događa......prenapuhane plaće igračima i balon je pukao kao sapunica. I neka je......
Messi napušta barcelonu, ali smo je Dejoton nepromjenjljiv!
Kakav Mesi crni, u Sarajevu dva dana nema vode. Što o tome ne pišete? Objavili ste 10 članaka o ovom indijancu a o obmani ViK-a prema 250.000 ljudi ništa. Kako održati higijenu bagro nesposobna? Kako ćete ovo kompenzirati narodu? Ko će odgovarati za obmanu 250.000 ljudi? Neko mora biti sankcionisan zbog ovoga i narodu kompenzirati stres i novac potrošen za nabavku vode. Zna se kolika je dnevna potrošnja domaćinstva, a znamo i koliko košta litar vode u prodavnici.
sta pises na kliksu ko da ce ti oni licno doci pa vodu popraviti
Ja kad vidjoh sliku obradovah se reko zanijetio da klanja boga mi
Nakon ovog Barcelona ce da izgubi i 76% navijaca tj. djece ispod 13 godina :)
na kraju ce ipak ostat
Sad nek crkne od gladi
Bo vas vise i mesi i barca
Kakav je ovo tekst jbt? S kojeg je ovo jezika prevedeno, s madagaskarskog? 😂🤣
Neće on nigdje.