Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
„Francuski velikan Milan“ Pa ima li ijedan članak na ovom klixu bez greške?
Traži ga čuveni španski klub, Roma. 🤣🤣
Koji francuski velikan milan? Sta kako, jel zaposljavate u klixu osobe s disleksijom. Ja sam dobio epilepsiju od ovog clanka.
Ko ce mu ga znat brate mislili su vjerovatno Francuski velikan Lyon hahaha
prica se kako je Dzeko dolazio u Vitkovice na pripreme sa Zeljom i neku iz kladionice starto, al joj bio ruzan tad jbg sad ona trbuhom za kruhom a Amra uzima kesovinu
Sutjeska iz Foče pa evo sad Milan to samo mogu upornost i volja .Svaka čast
U svijetu fudbala gdje se igrači prodaju za sume koje prelaze milijarde, tih 12-13 milliona i nisu nešto. Nekad su bile pare kad je Baljić prešo u Real za 15 miliona. To je davno bilo.
"Francuski velikan Milan poslao je između 12 i 13 miliona eura za reprezentativca BiH"
Morate objasnit na koji način pišete ove članke pa moja nena bi to bolje sastavila sramota
Kikiriki za jedan Dinamo Zagreb
Može on u jaču ligu..
Piše u tekstu doslovno: Francuski velikan Milan.