Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema para, nema plata, nema nista pa treba skrenuti paznju na nacionalizam, sovinizam itd... umjesto da se skupe pa zajedno od vlade do vlade pa i ostale povedu oni se međusobno rokaju.. idioti!!!
Zajedno da se okupe Raja i potomci genocidaškog ološa iz Genocidne Tvorevine? Jedini idiot ovdje si ti.
Lesinari su picke najvece nisu smjeli na sake ne bui me cudilo da su i utoke ponijeli, to nisu huligani vec pizdurine, u istocnim zemljama ljudi se pobiju momacki i to je to, sve traje par minuta, policija nece da reaguje i rega sve, ako vec ne moze na ulici nadju livadu i udri
Vrijeme da neko robije fasuje za ove budalestine. Gledam snimak na FTV-u sve gola djeca. Rijetko da neko ima preko 19 godina i kod jedinih i drugih. Sramota je ovo da se desava. http://oi37.tinypic.com/wkgspl.jpg http://oi36.tinypic.com/j61l3q.jpg http://oi35.tinypic.com/212dbbd.jpg
KOLJITEEEE SEEEEEEEEEEEEEEE
unaprijed dogovorena tuča.... Ili ti ga Što si trazio to si dobio... smijesno ba ..
MAMU IM JEBEM LESINARSKU!!!!!!!!!!!!!!!!!HZ SA
zeljovce nisu izlemali jos samo navijaci Olimpika...
SAd odmah po dzepu oplest,pa i koji dan u ćuzu, pa im 99% nikad vise nece naumpast ovakvo nesto !!! U normalnim drzava, mozes sve jednom napravit, al drugi puta sigurno neces, dobro ces razmislit !!!
Konacno zabraniti tzv.navijacke skupine
pa nismo Sjeverna Koreja, ima zatvor, ima zabrana posjeta svim fud terenima, meni se cini da se ovo namjerno dozvoljava da se od idiotizma politicki skrene paznja sa stvari kao sto su % nezaposlenosti, itd.
Primitivizam.. zato i ne idem na nase utakmice, jer tesko da cu sresti nekog normalnog. Sve lafo neki mangupi, saneri, klosari... a nemaju pojma sa zivotom!
Da se sutra zarati 80% ovih momaka bi poletio da brani zemlju a 100% ovih dole moralizatora i šupljatora bi se uhvatilo noge iste sekunde, kao što je bio slučaj i '92.
Pa naravno, nismo budale da proljevamo nečiju krv radi drugačijeg imena i politike.. Vi budale ratujte i tucite se, mi imamo pametnijih poslova kako prezivjeti iz dana u dan i tako to. Samo nemojte na nas pacifiste jer tiha voda brege dere ;)
trebala je policija stati u sredinu i tako se nebi tukli navijaci zelje i borca
Jaako dubokoumno..
Klix ne znam kakav je fazon pisati "dogovorena tuca" na osnovu nekih komentara,cisto nako da zabiberite clanak.Manijaka bilo 30-40 ,lesinara je bilo oko 100.Nije bilo dogovora,nego namjesteno bilo,sto manijaci nisu imali palice i kamenje ? sigurno zbog toga sto oni idu "samo" na sake,nije niko lud.
neznam do kada cemo biti primitivni i ovakve gluposti raditi od ovog nitko nedobiva nista a kada netko glavu izgubi tek onda se svi dignu na noge ovakve treba odmah nepitati nista nebitno tko je dobro palicom namlatiti mislim na policiju da vise nikada nepomisli ovakvo nesto i barem par mjeseci u zatvor da se ohladi
Milicija je glupa, sve to treba polomit.
Milicija je u zemljama gdje vladaju komunisti i/ili narko-karteli, a ovo je policija. Nauči osnovne pojmove pionirko.
JOJ JESU IH POSTROJILI svaka im dala ja bi ovo u rudnik poslo da rade Džabe
a eto kod nas se kao placa rad u rudniku... gdje god da ih pošalju da rade neće pogriješit haha. tugo moja pregolema
Samo nek se tuku međusobno, nek normalan svijet ne diraju ;)
nek se rokaju mora da im je dosadno pa neznaju sta ce hahahha
baš... svaka vam čast momi odlični ste bili.. Hoćemo revanš al negdje na prostoru Ze-.do kantona..