Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će NK Dinamo i propasti
nek propadnu sta nas briga za njih
Pravosnazno presudjen kriminalac. Sada satro voli BiH dok je krao po Hr i satro namjestaju mu. Treba ga isporuciti nek ide u muriju. Sta se nas tice Dinamo i on.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
“ Osuđeni kriminalac Zdravko Mamić” jao, jao, jaoooo
Osuđen , ali je na ovaj ili onaj način donio neke novce u državu.... Problem je što pojedini lagano potkradaju državu, pajsaju budžete kako stignu, imaju vlast i nisu presuđeni.......i još uvijek pajsaju
Da je BiH pametna da isporuči ove kriminalce Hrvatskoj da ih se očistimo i riješimo. Ništa dobro ovdje ne donose. Hrvatima je na obraz što ne isporučuju nama naše kriminalce ali bi se to i trebalo javno reći. Dajte nam naše evo vam vaši. Ionako i ovako bi riješili obostrane kriminalce i postigli bolje odnose.
Selooveselo… a što ćete vi sa svojim kriminalcima ??? Pa vama kriminalci vode drzavu i u foteljama sjede , a ti ih plaćaš jado !!! Imate vi puno više svojih problema nego Hrvatska! I ti tzv. “hrvatski kriminalci “ su sve vaši ! Bosanci i hercegovci Samo su opljackali nas u Hrvatskoj
pod jedan ebo li ti jado svu familiju. Pod dva pošaljite nam i polovinu fudbalske reprezentacije ako miališ da su sve to naši Bosanci i Hercegovci, pleme ti ebem kompletno kromanjonsko štakorsko smrdljivo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sad ce lagano gustat onu ljepoticu sekretaricu a vi se ....
pravit cete Mamica od blata, jeste naboudan i upada u oci svima ali u nasem drustvu ne mozes drugacije uspjet. Uzimao je lovu, to je normalno u kapitalizmu, zato komunizam nije moguc. Nemoguće ce je da se neko da i stvara lovu i vrijednost a da on nema nista od toga i gleda 2000 njih kako zive na racun njegovih zasluga.
brada mi ko dva muda
Moj Mamicu oni ti nisu ni do koljena. Haj ti u našeg Želju, plav je Ko Dinamo, pa nas malo poguraj. Ovdje mozes krasti koliko hoces, niko te nece dirati…
Plakaće ti klošari za tobom.
kupis siroki brijeg
…i skriva se u Bosni…covjek se uopste ne skriva zivi normalno kao svaki drzavljanin ove zemlje.
tata
Uzmi ti Mamiću GOŠK ili HNK Široki Brijeg,kad te glocisti ne žele u Zagrebu.Čovjek s takvim novcima i vezama i od NK Boljava može napravit europski klub. Tako su oni pišali i po Bandiću,pa ga sad zazivaju na sva usta.Nema penzićima Božićnica i slobodnog prijevoza. Samo voda i smeće 15% gore idući mjesec.Pa im eto "SENF". I da znaš nikad ti mi pravi Hrvati nismo oprostili što si maknuo HAŠK Građanski. Mogu mislit koji raspašoj sad slijedi u repki??
Nemas ti vise nista sa Hrvatskom, ti si Bosanac.
Tako su i tvom čukun čukun djedu Turci rekli.
A vidi klixa kako pise po direktivi...."osuđeni kriminalac"...Boli vas uspjeh dzabahljebarosi....MAMICU TI SI DINAMO
ja koliko price o jednom lokalnom klubu ko da je od drzavnog znacaja
Mamić je gospodin za kriminalce iz politike u HR .