Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Katastrofalno postavljeno prvo poluvrijeme ali treba imati obraza da se prizna i ispravi greska. Ne znam zasto od svih utakmica komplikovati bas na derbiju ali Boze moj. Ne bi bilo fer kritikovati Zeku previse jer se vidi kvalitet u igri.
Pusti obraz,ne moze ovo za derbi raditi,ne moze cak ni protiv Goska,ovo je katastrofa sta je uradio,znaci imam osjecaj da smo izgubili.Turkes od prve protiv Sirokog,Renan nije u formi i frajer je izgubljen.Jel moguce da ne vidis to Zeka i guras ga non stop prije Turkesa.Ne vjerujem kako si poceo utakmicu,stoperi,vezni,bez napadaca.Odoh spavati valja sutra provokacije slusati.
Coric nebi ovakvu postavu Sarajeva izveo da je on birao kako da pocnu utakmicu,u kojoj formaciji i koji igraci.Znaci tuga sta uradi,nebi Rozman ovo uradio.
Sam sebe si zeznuo. Ako kojim slucajem ne pobijedite Siroki eto ti problema za vratom itekakvih.
Mi smo uzeli bod i dobro je. Iako je Denis objasni pad i umor malo previse smo se valjali i to mi se nije svidjelo ali eto. Zekic nasao da eksperimentise u derbiju to ne ide nikada na dobro. Slazem se, ako kiksaju, kazem ako bude bod ili izgube od Sirokog vec ce mu se tresti stolica a posjeta na Kosevu prepoloviti. Ne vrijedjam navijace Sarajeva ali to je istina vec godinama i ono sto po meni ne valja u Sarajevu nikako. Mi idemo dalje ovaj put zadovoljniji rezultatom i to je to.
Buregdžije na zovegu otkinule bod i sad još negoduju...
Zasto jedan Turkes ne dobije ni minute a napadac je koji je zabijao u 10 puta jacim ligama
Ma zasro si Zeka jbg realno
Ispade sada da je Zeljo dobio prvo poluvrijeme zbog Zekiceve postavke.Pa normalno je da krenes u drugom na sve ili nista jer ono nista vec imas.Da je usla ona Boljeviceva drugacije bi se pricalo.
Sarajevo je bolje od Borca. Zrinjski i od jednih i od drugih ima puno uigraniju ekipu. Željo se u narednom kolu sastaje sa ekipom sa kojom se muže porediti.
Jesu to divovi fkt mislili pobjediti, bod vam ko kuća...
ne rise molim te
respekt Zeka lave, korektan trener i ja mu zelim da vodi Sarajevo naredne 3 godine bez obzira
Željovci se još valjaju po lavoru
Ove godine opet treci ispadaju u Max drugom pretkolu najlošijeg takmičenja u Evropi mijenjaju trenera i novih devet igrača i tepaju sebi da su najveći najbolji
Zeljini uzeli 13-14 minuta valjanjem u drugom poluvremenu. Od toga golman bacanje flase u teren pa izvodenje svakog gol auta 40-50 sekundi. Bakljada 4 minute. 10 izmjena. I sudac nadoknadi 7 minuta, a svira u 6oj.
Javite fudbalerima Zelje da ustanu s terena, svirao je sudija kraj komsinice.
staviti soldu na klupu unusica na stopera mustafica na klupu turksesu olvieru bez napadaca krenuti tekmu nezz ,isto ovako rozman krenu bez olivire hasica koji je tad bio u top formi....ovo ko da je opet dogovor bio sarajevo fizicki bilo mnogo spremnije to se vidjelo drugo poluvrijeme zeljini na škrge disali steta trebalo se minimum 2 -0 za sarajevo cudno sve
Katastrofa,ne vjerujem sta je uradio,pa Coric ovakvu postavu nebi izveo da je birao on kako Ssrajevo da pocne utakmicu.
Zeka nikad vise ali NIKAD nemoj u ovoj formaciji poceti utakmicu,da si poceo kao drugo poluvrijeme pobjedili bih sigurno.Veliki minus Zeka.
lik experimentise u derbiju unusica na stopera stavi krene bez klasicnog napadaca da igra nema ko skociti na kornerima bez visokog napadaca izmjesa stipere veznjake turkesu kasno uvede trebali su glat dva komada zelji dati vidi se da su dobri ali drzati prvi sastav na klupi ja nezz od solde pa nadalje mustafica
Pa ovaj Željkan meda ne može....gdje se prosipaju bodovi