Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ponisten gol renana za 3-1 je poremetio tok tekme drugacije bi se zavrsila utakmnica da je tada sarajevo povelo 3-1 ..savez je protiv sarajeva to se ocigledno vidi ,drago mi je da klix pise otvoreno da se ne krije ispod tepiha ,i da se stane u kraj da se smjeni celnico saveza
Na 2:1 Sarajevu ponisten cist gol. Lijepo je odglumio kontakt fudbaler Sirokog mora mu se priznati toliko da je prevario i VAR i glavnog sudiju. Opet bez obzira na sve dolazi do 3:2 za Sarajevo i ako tada nisi uspio smiriti strasti na terenu, spustiti loptu i zatvoriti utakmicu ne znam o cemu pricas. Pokradeni jeste ali ste i sami sebi skocili u grlo. Prelos je Siroki da ih ne mozete dobiti a i ovim bodom je trka za titulu vec gotova.
B KOMPONETA U SAVEZU JE, NE SMIJEM NI NAPISATI STA!!!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najgore sto prosusmo 6 bodova u 3 kola a razbili protivnike,plus sve to utice na igrace u nastavku prvenstva.
na derbiju prosuli bodovhahahaaahahaha
???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svako kolo neki skandali, namještaljke...sto sutimo? gdje je reakcija igrača,trenera,pred klubova nekoga?? cak su uspijeli da backe kosku izmedju navijača Sarajeva i Željezničara,dok se mi prepiremo vano Borci i ostali uzimaju titule!!!
kad je Hasić pokrenuo protiv saveza svi su se uputili i nisu dali podršku sad ste zaslužili svi iz B komponente nek vam se dešava to što se dešava
e što me nervira ovo pametovanje poslije kixa, kad si znao što nisi to uradio
Borac i Zeljo K A R I N E
KAKAV GOD REZULTAT DAO DATI PUNU PODRSKU ZEKICU COVJEK JE POKAZAO ZNANJE NE DAJTE DA MU OVI KLOSARI OKRENU LEDJA I DA NJEGA BACE POD VOZ
kakvo znanje, mozes li objasniti nama neukima
Ne znam o kakvom znanju ti pricas??? Znas li ti sta je znanje?
Gospodski iako je mogao spomenuti odluke sudije koje su itekako utjecale na krajnji rezultat
cilj je raspametiti nas, da smo očajni i nemoćni
Ti si veliki stručnjak poslije utakmice , sve znaš
Naravno, to trener i mora znati. Imas ih u ovoj ligi i previse koji "ne znaju objasniti sta se dogodilo".
Poklonjen penal i Širokom i Sarajevu još je ona lopta prešla gol crtu ,tako da je ovaj bod puna šaka brade
samo si ti vidio da je lopta prešla gol liniju
Fenjerasi uzimaju bodove Sarajevu ,opet ista priča ...ekipa koja hoće da bude prvak mora zabiti 3-4 gola i onda igrati bunker pa neće se desiti ovo moj Zekicu !!! Poštujem te ali jesi vidio šta radi Musemica sa Igmanom ? To je trener moj jaro uz dužno poštovanje ali sa ovakvom ekipom Sarajeva i ja bih bodove svugdje uzimao !!!
Balkanac007, gdje si do sad, nismo te prepoznali!
Dokle ces ti Zekicu komentirati utakmice kao da si navijac, a ne trener? Ko uvjezbava taktiku zatvaranja? Zasto primamo po 2 ili 3 gola? Ti si svaki puta nesto iznenadjen, ko da sam ja trener, ko da ti nemas veze stim. Prebrzo trosis kredite.
Na 2:1 Sarajevu ponisten cist gol. Lijepo je odglumio kontakt fudbaler Sirokog mora mu se priznati toliko da je prevario i VAR i glavnog sudiju. Opet bez obzira na sve dolazi do 3:2 za Sarajevo i ako tada nisi uspio smiriti strasti na terenu, spustiti loptu i zatvoriti utakmicu ne znam o cemu pricas. Pokradeni jeste ali ste i sami sebi skocili u grlo. Prelos je Siroki da ih ne mozete dobiti.
SAVEZ NAPOLJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hoce li B...o opet zvati sastanak da se spasava njihova g....a
A niko da spomene i da kaze da smo sami krivi. Renan da je dao gotovo bi bilo.
Znaci, trebamo dati 6 golova da bi pobjedili 3 4 ???? OTETA POBJEDA SARAJEVU, NIKO DRUGI OSIM PETROVICA NIJE KRIV
RENAN JE I DAO GOL ZA 1 3, ALI KRIMINALAC GA JE PONSTIO ???!!!?!?!?