Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko će sad reći bilo je vruće, sljedeći put će problem biti kiša. - Tako je. Vazda ima stvari za izgovor. Samo udri treneru da se ne opuste. Idemo jako ove sezone.
Bravo Zekiću, ove sezone titula na Koševo!
Bez euforije, bice ovo grcevita borba za trece mjesto
Sarajevo bi trebalo biti mozda i najjači klub u nas i da ulazi u grupe u Evropi i bude lokomotiva drugim klubovima jer je i najveće ima i najveći renome a vi ste umjesto toga najbahati vrijedate druge sebe nazivate bahatim imenima a uspjeh vam je kad u našoj ligi udete medu tri u Evropi dok su svi još na moru ispada te od trecerazrednih klubova a čim izgubite placete na sudije
Sta ti znaš Zekicu. Mi smo šampioni, divovi, Real Madrid. Ti došao sad da mijenjaš mentalitet igrača i navijača. Ne seri puno nego počni slaviti tituli ko svaki pošteni navijac Sarajeva.
Zeljovac tisina
Dok vas Zeljo ne otrese
Ne dipr.
Edin J. zaslužuje da igra od početka..komplicira ali bolje i to nego da ti je svejedno..Zekiću ne foliraj prezadovoljan si.
Srce na teren Titula se vraca na Kosevo abd
hamza nisanske sprave lose glava ko pišća
catakovica klupirati,bolji je bio prosle sezone kad je ulazio sa klupe ,mada i tad mu je trebalo vise prilika da da gol,mada bi ga ja i prodao renanu dati sansu prosle godine je resetao
Zekić dobar trener
prvi april
samo se hamzi zahvali ili za zakucaj na klupu treba mu 15 sansi da da gol,i malo je golman rizican na prekidima,sreca nisu imali puno prekida
Evropa je bila dobar pokazatelj da se imamo cemu nadati. Na stranu ono sto se desilo u Trnavi jer sa boljim napadacem jer lako mogla biti obrnuta situacija. Rockova da vjezba procjenu centarsuta al inace je dobar golman, ima dobar refleka, a catakovica klupirat. Na Celiku i Guliju cemo brat bratu jedno 10 miliona zaradit.