Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šefe samo strogo.
tog brazulskog glumca je neko morao postaviti na pravo mjesto. Bravo Zeka
Dobar je Reno, ali mu se "Penerarda" mora izbit iz glave.
Tesko je vjerovati da ce on ponovo proigrati. On je usai u jednu kolotecinu nocnog zivota i mislim da od njega nema nista. Ne bi bio prvi koji je propao. Nego, na transfer listu i uzeti koji dinar za njega , ako ga jos iko hoce.
Zeka, samo red, rad i disciplina! Sa pojedincima oštro jer samo tako se može.
Ne dozvoljava da se vise peru pare preko njega. Trazi puni iznos plate koja sttoji u ugovoru a ne dio iste.
Brazilce u svijetu fudbala, maksimalno al MAKSIMALNO desetak da su bili profesionalci a hiljade ih je prošlo kroz sistem.
Kafane, alkohol, droce i muzika su zlo. Ne samo za igrače. A u ovom slučaju ako kreneš tim putem kao igrač odmah okači kopačke o klin.
Nemoze nocni zivot sisha barovi coloseum club sarajevske dame i fudbal prefesionalni
Rad, red, disciplina, odgovornost
Ma ograjisao lik jer na Instagramu vidiš da je ponosan što igra za Sarajevo, mislim ipak je to Brazilac, većina ih samo za parama i provodom trče,tako dobar je on opet ali stalo ga skroz