Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas na pressu koleginica A Č Z oplela po omladinskom pogonu FKS. Dok je djecak igrao tj dok su bili manji pa se ta jedna grupa provlacila sve je bilo ok.Sjedilo/druzilo se sa trenerima bivsim bilo sve ok.Medjutim treneri odose iz kluba djeca na terenu i nazalost vidjelo se da nemogu. Sada su im svi krivi i klub u kojeg se kao zaklinju i skauti i treneri a ne vide realno stanje.Ccccc cccc ccc
Željeznicar sigurno nece sve dok skupstinskom vecinom opravlja despot Senad Misimovic i tjera sve potencijalne investitore.
ne moze se zeljo mjeriti sa Sarajevom to je i lajiku jasno
@JackSparrow2 Kako da nije jasno? Pa Željo je zad'o vjecnu nedostiznu zadacu svim klubovima u BiH glede europskog uspjeha. A i medjusobni dueli govore vise od bezveznog naklapanja.
juuuriiiiiššš divooooviiiii
U poslijeratnoj eri ovo je najbolji trener kog je FK Sarajevo imalo. Treba ga podrzati i dati mu vremena. To je u Zekino,, ali i nasem interesu. On sigurno zna. Ko je pratio njegove analize na HRT tokom svjetskog prvenstva u Kataru, zna o cemu pricam.
Koliko je utakmica vodio gospon trener kada ga već smatraš za najboljeg?
ZZ Top...najveće pojačanje FKS...HZ
Može li neki drugi komentator prenositi sutra?
najbolje doci na stadion
Gospodin, podržimo ovog čovjeka i naš tim ne samo u četvrtak nego tokom cijele sezone! Sretno Sarajevo!
CETVRTAK 21H , SVI NA KOSEVO, ZEKA POVEDI NAS
Zeka povedi nas ahahahah..i on?? do kad? do petka ujutro? ahaha husrefeee vrati se jedan od nas ahahahha