Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Zeljo. Sta je sa nasom djecom? Niko mi ne moze reci da mi nemamo neko djete koje moze zamjeniti ove propale Igrace koji dolaze. Dobro ti dosao kralju, Ali pogresna politike kluba.
Momak je sličan Siniši Stevanoviću samo malo brži, što znaci da ćemo biti brzi po lijevoj strani uz Vegu i Santosa 👏
Pravi igrač...
Ajd napokon neke konkurencije na onom lijevom beku, jer se ovo do sada nije moglo gldati. Ipak, ne treba imati neka pretjerana ocekivanja i privrzenost ovog momka, jer vidi se jasno kakav je odnos prema drzavnom dresu imao, tako da vjerujem da mu klupski nista ne znaci.