Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala bolje da vam ta djeca igraju vise bi bodova osvojili srcem bi igrali i spasili bi se ove bruke i sramote
E jesu se djeca usrecila, aferim.
Sumnjam da su i oni za neki bolji klub. Naša država nije izbacila vrhunskog igrača godinama, a i nemamo uslova da ih izbacimo.
GOLEM SI ŽELJO,KAD MAŠINA PLAVA KRENE HEJ,HEJ,HEJ.OVE GODINE CEMO SE ZADOVOLJITI EVROPOM,IDUCU ŽELJO UZIMA TITULU PREMIER LIGE BIH.GOLEM SI ŽELJO!
Samoprozvana legendo kluba slavio si golove protiv Zelje, osisaj se bolan
Odlazi rumena fukaro iz Srebrenika!
Bekriću hoće li ova djeca biti bez slike na oficijalnoj stranici?? Je li i njima Plata 300km,a oprema 400km. Hajmo raditi Bekriću pusti se mahalanja…
svaka cast, samo djeci davat priliku i bice rezultata. Oni mladi, hoce da se dokazuju i prodaju, a odma i nasim klubovima bolje
Bekricu varalico, pokazi malo obraza i sam otidji.
Jaka pojačanja!
Samo forsirati našu djecu..
bravo, zalog za budućnost u 1 ligi fbih.
Pocinjemo sa jakim pojacanjima, niko se jos nije ni brijati poćeo