Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicno izgleda dres, jos da ga ovi pokusaji od igraca oznoje i bar zasluze nositi
Ja ba vljada se poprave
Samo srcem za Željezničar a dres je odlican, Željo uvjek bio radnički i narodni klub.
Dres izgleda prelijpo ,moderni dizajn Steta sto zeljo nije u europu otiso ove godine...bas bi ih lijepo bilo gledat u njima.
Pitar sam ali dres je odlican,svaka cast!
Štila majstore!
Sta ovo na reklami bacaju dres nece niko da ga obuce. Valjda ih sramota
@Hordas1984 pa kao stafeta, putuje dres do stilica. Jesi paglu
Video kao da su se djeca igrala na domaćinstvu. Budget 0KM, kreativnost ništa, izvedba ništa i krajnji product bezveze. Dres zbunjujuće sa lažnom kartom Grbavice i vizuelno tanak, a posebno je loš grbom. O fontu glupo je i pričati kada ne ispunjava ni osnovne norme sportskog dizajna. Vjerujem da su se trudili ali... Mora bolje.
Mapa Grbavice na dresu? Kakvo provincijalno razmisljanje. Kao da neko namjerno ili iz neznanja umanjuje vrijednost kluba. Zeljo ima navijace u svakoj zemlji Svijeta i logicno ja bilo dres upotpuniti sa mapom cijele planete, sa Dolinom cupova na srcu. Ali ne, svedi ga u okvire jednog naselja i popisaj se na sve druge navijace. Zalosno.
Kakve su mu ovo petokrake na laktovima? Jel i to dio dresa ?
@Sisoqo historija, brale, historija...
Zeljo vec nekoliko godina pokusava na sve nacine nekim domacim kvazi kreativcima dati priliku da naprave nekakav dres. I nista pod milim Bogom nisu niti napravili, niti uradili. Klasika, stagnacija, dosadno.
Kupujem odmah cim dodje u fan shop. Predobar
Ne zaboravimo da je '96 srpčad zapalila stadion prilikom reintegracije Grbavice!!!!!
Ideja: Sljedece godine Vintage dresove praviti ,Tj napravite repliku dresa iz 1972.
Daj golmana beka i 2 krilna napadaca.Dres je samo sminka.
Zar ovi postoje jos uvijek?
Sta je ba ovo? HAHAHAHAHA
najkvalitetniji materijali.... konac viri s desne strane
I jesu klub za mjesne zajednice.Dobar dres.