Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zadnji igrac odbrane a ovaj ide direktno u gol. Sve regularno crveni ko kuca.
GLEDO JE GIGOVIC DO ZADNJE DA GA NE DA
Kao sto rekoh bice teska utakmica bez obzira sto smo favorit. Nije bilo nikakve ljepote u igri i ocekivao sam ovakvu utakmicu. Najteze je igrati utakmicu u kojoj te unaprijed proglase pobjednikom jer tu su kiksevi gotovo sigurni kao sto se desilo Sarajevu protiv Posusja. Suma sumare 3 boda i idemo dalje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
loša igra totalno. Iako je visoka pobjeda, toliko propuštenih prilika, traljavo, sporo. Kruženje oko šesnaesterca 3 minute bez ikakvog rješenja...... Sumare, tri boda su tri boda. Moramo se drastično spremiti za ove utakmice šro nam sada dolaze
idee vlakkk
Koja pobjeda Gabela nikad cuo
Iako su kone prve lijepo je vidjeti 2 sarajevska kluba na vrhu tabele, VTŽ
tanak je zeljo vidjecete ovo je lazna slika sa slabijim protivnicima
ove Godine Sarajevo 1 a Zeljeznicar 2
ove Godine Sarajevo sve gazi pa Zeljo
Opet oni najvećih hajde Zeljo ima nekih uspjeha Sarajevo prije 50 g i ljudi tepaju sami sebi....Malo se zeznite pa pokazite na terenu a ne da u zadnjem kolu jedva ostanete ....i da vas podsjetim od Zrinjskog dvoje od Borca čak tri utakmice više
VELIKI SI ŽELJEZNIČARE
Sve nekakva djeca u Gabeli.
Tabela izgleda kao nekada prije dosta godina kadu su dva najveca kluba bila u vrhu
Ne vidim pored Sarajeva Mostarskog Veleža
kesi golem moj zeljeznicaru
sta je postala vijest, i na sta je zeljo spao, da se cudimo i cestitamo sto je zeljo pobjedio gabelu. tuga. Sad ce pravi protivnici Zrinski, Borac, Sarajevo, Siroki, po njima se mjera uzima.
Da imas pojma o nogometu znao bi da su najteze utakmice protiv "slabih" ekipa.
Drago mi je zbog Hirketa, a igra generalno totalno losa
Ovaj Gigovic je I poslan da unisti Gosk kako bi pomogao Slogi
Bez igrača više bi izgubili, sami nemoj pomisljat na Europu