Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smesno, svaki dan po 100 ovakvih migranata prodju
U Velze dolazi
Mislim da ce ovi ljudi ugasiti nas Zeljeznicar, sve su sanse..
Levat,nikad nije ni postovao Zelju,odkad je otisao Santos Amoah je poceo glumiti,hoce 10.000 eura mjesecno,nisi Messi
Jasan je Zeljo spada a igrace druge klase!?
Toliko je dobar da se niko na svijetu za njega ne otima, ne salje ponude
Poznato je da ima odlazaka...Isto tako je poznato da nema POJACANJA. Ovaj despot koji preko Skupstinske vecine gazduje klubom bez da ulaze i marku u klub, uz zabranu priblizavanja bilo kojeg investitora koji bi digao Želju, jaše ovaj klub vec 10 godina bez osvojenog trofeja.
poceo je popustati, bolje ovako otici nego da postane gore pa uz pljuvanje kako bude u nasem narodu. mi jos jednog kvalitetnog napadaca da dovedemo i bit ce solidno. vtz