Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najvise mi je drago zbog Haracics jer je boljih od pola njih a minutaza mu je kao meni na faklultetu.
Jagodic je dao izjavu poslije utakmice kakvu nisam dugo cuo na terenima u BiH. Ispao si gospodin mnogi mogu da uce od tebe. Pozz od Zeljovca.
svaka čast Haracicu. Željo se ogriješio od ovog momka
Kad pobjediš onda se ne buniš a majmun čist crveni nije dao. Sad se žalite na suđenje, ka poslije onajve greške izgubiš đaba se žaliti.
Nece niko nama nase kone dirat. Salu na stranu, od kog je dobro je. Ginuli su cijelu utakmicu i nagrada je zasluzeno dosla. Sretno nam dalje💙
AL LJABER JE IGRACINA !!!!!!!!!
Derbi začelja!!
Da nije pobijedio bio bi članak kako se Srbima i Hrvatima namješta suđenje. Sreća pa je dobio inače bi neki bošnjački fan počeo šovinističke članke kao jučer u vezi suđenja.
Bravo! Osta zeljo u premijer ligi! Cestitke mali plavi!
A sto ovo bi samo tisuca na tribinama, zar nisu navijaci zeljkana a ne rezultata ?
Je3emo ti mamu i tisucu i hiljadu puta
Nije ljepotica kola ali sasvim zasluzena pobjeda Zelje iako se patio. Tvrda utakmica.
istuhinjat ovu sezonu i ozbiljnu rekonstrukciju napraviti,inače nizbrdica
I sa Bašićem i bez njega slabo Željo.
Tesko je igrati kada si pod imperativom pobjede. Ova Sloga je mnogima skinula skalp ove godine. Suma sumare zasluzena pobjeda.
Pozdrav sa druge strane grada. Izašli miševi iz rupa. 😉
Mršavo, sve u svemu jad i čemer
DZENAN I MALI AL JABAR KAKVE IGRACINE S KLUPE.