Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vahi jedini uslov treba da bude da dovede Barbareza sa sobom a ti i Miske da odete
Rekao je Vaha da zeli pomoci procitao sam to danas. Da, pomoci ce savjetima ali dok je ovih na klupu sjesti nece. Nije to njegov nivo.
Neće Vaha s Vicom ni dvije minute.
Pa sta je Fanatikosi, Horde , Manijaci.. smije li iko otjerati ove iz saveza
Horde i Manijake to ti provjereno kazem ne interesuje reprezentacija toliko da bi se mijesali u proteste, smjene itd. Fanatikosi su 80% dijaspora i ove skupne kao i Robijase i jos neke to ne zanima.
@Montana 100% istina
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I ovaj je na pogresnom mjestu
Vaha je trenutno medju pet najboljjih fudb. trenera svijeta i on bi se morao angazovvati ako nista da definitivno procjeni jesmo li nacija za nesto ozbiljnije u fudbalu ili kanta za nabijanje kao do sada. To bi bilo vvrlo znacajno da vise znamo na cemu smo.
Ako je Kodro bio jednoglasno izabran i ako je Miske razgovarao s njim, onda i oni što su zovnuli i izabrali treba da odu, ili je to kao u politici
Uslov svih uslova je odlazak grobara naseg fudbala, Vice i Misketa.
Sad zvati Halilhodzica!? Pa i njega potrositi u vec beznadeznoj situaciji!? A sebe i Misketa VIco ne spominje!? - E ovo vam se, dragi moji, zove velikosrpska udbaska zavjera. Sve cine da nam razvale nogomet.
Nas fudbal je seosko loptanje i kao takvog ga treba shvatit i voljet a sve evropske ambicije su glupost i razocarenje.
Realno, Petev je jako dobar stručnjak, nije ga trebalo dirati.
Izbacio Prevljaka zbog sina
Nisi Vahi ni do koljena. Kodro nije smio sina ubaciti u prvi plan. Zamislite da je Zidane gurao sina umjesto Modrica u Realu
Upitan je kvalitet reprezentacije.To je valjda svima jasno.Petevu samo zamjeram što nije stavio Kovačevića na gol,to mu je greška. Mislim da je izvlačio najbolje iz repke.
Nece Vaha da se bakce sa gownima, nikada nece doci 🤣🤣
Bakir bi ih vodio kod zeta u bordel da im digne moral
Ma sjedaj ti i na onu stvar ako hoćeš ali ti i onaj koji te poslao ste ispunili zadatak i još uzgred uzimaš grdnu lovu...
Zeljkovicu treba noge polomiti.Dokle vise diletanti i politcki podobni da vode futbal.
Zasto ga ne upitate bolesni novinarcici zasto on uopste se brine o reprezentaciji BiH, jer je njegova reprezentacija srbija, njegov gazda navija za srbiju i mrzi BiH. Zasto ne prepusti nekom drugom da brine o reprezentaciji.
To bi bilo posteno. Navijas i volis drugog, OK tvoj izbor, ali barem budi fer, makni se, ne opstruiraj, prepusti drugom ko zeli svom timu najbolje.