Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema ovdje nista lose. Covjek trazi red i disciplinu.
Jesi li se zabrinuo?
nula od trenera a vrijeme ce pokazat svoje ,bolje da se uhvatio kazana i pecenja rakije ,za trenera treba imat mozga a ovaj ga nije imo ni kad je igro znao samo faulove pravit i dobijati kartone , uostalom da je dobar ne bi doso u hajduk
Gatusso da nije Italijan, nikad ne bi igrao za Milan.
Ne razumiju ga svakako ta vie....
samo.i zna da urla
boli ih kta, svakako ne razumiju sta im govori
Vidilo se koliko njegovo urlanje daje rezultate,gdje god je bio nogiran je uz urlike.
Urla na igrae, oni bleje ko ovce, niko nita ne konta
Uskoro ide pljuvacina po Gattusu od strane svih u Splitu, od 5 do 95 godina. OK je da se igraci pomalo plashe trenera, ali pored toga mora biti i nekog respekta i postovanja. Ako se sav odnos bazira samo na strahu, onda nije dobro. Nije Gatusso ta japija, jos je zelen u ovom poslu. A na kraju krajeva, uspjeh ovisi prvenstveno od kvaliteta ekipe, pa onda ide sve ostalo.
Ako urla ne mora znaiti da je dobar trener, i Limeni urla haha
pa gattuso je samo disciplina i trcanje - pa hebiga i ja da sam imao Andrea Pirlu ili Clarence Seedorfa pored mene mogao sam igrati nogomet.
Tako i treba klubovima sa nasih prostora samo motivacija i disciplina maltretiranje jer kod nas da gol tomislavgradu ponasa se ko je vinicius junior
Nece dugo....
Ta je promijeno klubova kao ja carepe sto menja!? Opece biti Dinano prvak on je institucija u Hrvackoj!?
gatuso limeni