Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sve kontam , cijelo vrijeme govore musliman
Kako ne kontakte da kad živite godinama u nekoj sredini gdje su obicaji drukčiji od tvojih, da polako preuzimas kako npr dijalekt, tako i sva druga dešavanja kojima si okružen. Recimo sva se djeca raduju poklonima a tvoje tužno gleda i pita se što je drukčiji od drugih. A osim toga, privatna stvar je svakog pojedinca da radi i slavi sta i kako hoće a ne da gleda na BeHa dušebrižnike kojima je korida u Cevljanovicima vrhunac dešavanja u godini.
@Seagul Emancipacija.Kultura.Svim pridoslim u EU zelim da se ne krecu u getima, nego da sto vise imaju interakcije sa domicilnim stanovnistvom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zar ne bi Zidane musliman Alzirac? :) Ovaj ko da je u Bosni odrastao
Vidi minderasa sto kritikuju Zidana sto slavi Božić ! Sto ne kritikuju naše ljude u Europi kada dobiju 13 platu kao Božićnicu da je vrate firmi nazad!
Jebačka pidžama
Nase jugob.lije su najgori,odu u Njemacku i isto ovo rade.Nikada niszm cuo da Zidov se ovsko ponasa.
jesu bakir i sebija okitili bor
Sta bi svi vi koji pjenite na ovaj clanak dali da ste na mjestu doticnog
Nigdje više nema da se kupe novogodišnje čestitke,na žalost taj običaj se gasi i poruke telefonom uzele primat ali nije to to, barem meni
Covjek uziva a vi se glodjite u tom smogu pametujuci sta bi on trebao slaviti. Toliko ste zavidni i toliko volite drugima pametovati kako bi oni trebali da zive SVOJE ZIVOTE da se covjeku povraca od toga.
Emancipacija.Kultura.Svim pridoslim u EU zelim da se ne krecu u getima, nego da sto vise imaju interakcije sa domicilnim stanovnistvom.
Zakonom zabraniti komentare na klixu, ovo je bolest
Al fakat..
Jer jednostavno volim ljude koji gledaju svoja posla, podržavaju tuđe snove i ne zavide ni na čijoj sreći.
Realno01 šta pričaš bolan ? Kakva Turska? Prije 2 god. sam bio u Turskoj za vrijeme mjeseca Ramazana, vjeruj mi brate da se više pije za Ramazan nego kad nije. Ne vidim ništa loše u tome što se neko uslika ispod jelke i čestita Božić. Da smo svi takvi da čestitamo jedni drugima praznike koje slavimo i da ne gledamo je li neko katolik,pravoslavac,cigan ovaj svijet bi bio puno ljepši za život.
I dedo mu je ovako slavio Bozic u Alziru hahahaha
Ta je ovo? Neke orgije?
pobrkao lončiće
Kao prvo, braćo muslimani, malo se obrazujte. Zidan nije Arap nego Berber. Pročitajte malo gdje i kako je odrastao, a zatim generalizujte. Pogledajte Sarajevo i djecu iz tzv. radničkih porodica i naselja. Film "Sjećaš li se Doli Bel" solidno prikazuje ovo o čemu pričam. Nigdje vjere za iladža. Prema tome, ne lupajte svašta. Šta očekujete? A ne pada mi na pamet da ulazim u njegov odnos s Bogom.