Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je sa pravom Palestine na postojanje?
@goouser sto ti onda smeta kad se nasi sugradjani iz RS entiteta bore za ukidanje BIH? nemoj mi brate duplih standarda
koje pravo ? onda bi svaka mjesna zajednica imala pravo da bude drzava
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Aferim !!!
InšAllah i elhamdulillah neka se naselje u Engleskoj, i tamo naprave svoju državu. Ali su i Palestinci krivi, oni su ko Bosnjaci prodavali zemlju, mi Arapima a Arapi tada Jevrejima.
NARAVNO DA BUDE JEDINSTVENA SUVERENA BIH KAKVA OTCJEPLJENJA A STA BI BILO DA SE SANDZAK OTCIJEPI PA VOJVODINA A KOSOVO JE NA PUTU NASTA CE SRBIJA TADA LICITI NEGO CUVAJTE OVU BIH
Predstava za Narod! Ozilu se digla cijena u muslimanskom Svijetu a njemačkim političarima da nešto suvislo kažu za svoju jadnu politiku podrške genocidu u Palestini koja traje 76 godina a opet ide i Izraelu u prilog jer može da kaže:vidite da moramo da se branimo i čak imam utisak da su ga ovi iz Izraela i novčano podržali!
Legenda nema šta.
Aferim.
E neka si.
Liječi frustracije, a šta će drugo...samo to može.
a ja ti lijecim mamine probleme
Liječi frustracije, a šta će drugo...samo to može.
Kako rece glavni rabin u SAD, po Tori, Jevrejima nije potrebna drzava.
Ne shvatam, šta je ovdje sporno? :)
Pa i debit ce se to aBd
bolesno
Njemci su mi najjaci, upravo su ih oni potepali 6 mil u 2 svj ratu i sada cijeli svjjet mora da trpi krsenje medjunarodnog prava i svih konvencija? Ista ta Palestina koju unistavaju ih je primila JEDINA dok su bjezali od iste te Njemacke....
CIMPR VAM JA IZRAEL
Ljudina
Narativ definiše ljudsko mišljenje i djelovanje. Pro-Izraelski narativ se počeo urušavati. Istina, kamenčić po kamenčić, ali i klizište ima svoj početak.