Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igračina i po.
mislim da je zdravlje bitnije
fudbaler za respekt ali ima pohlepe za novcem
Jer drugi igraju besplatno??
Ibrino je proslo.Operacija i Pauze bice skoro 1 Godinu van Terena.Kao Igrac top kao Covjek Budala misli da je Bog.Drago mi je da ga je Dzeko prestigao po Golovima Reprezentacija.Dzeko je Svjetska Klasa Top 8 Golgeter Lige Petica i Reprezentacija.Za Ibru je Gospodin Covjek.
Kardio mu je mašina, ali treba paziti na ligamente. Može se povrijediti opasno s trajnim posljedicama.
ma ne može lik 10 utakmica odigrat
Koliko god ga mrzili ili voljeli moramo shvatiti da je čovjek mašina, u ovim godinama pa i ranije svaki fudbaler ide u penziju, a on produžuje ugovor sa jednim od najjačih klubova današnjice.. zavidno.
Adminmanager ne samo medicina vec i prehrana, drugacije zive sportasi, uzmu sebi osobne trenere za sve i odmah je to automatski par godina duze bavljenjem sportom na visokoj razini.