Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ozbiljna glava Dalic, ima da kidaju opet Hrvati
Zamisli ,preuzimas reprezentaciju zemlje koja broji 4mil stanovnika i osvojiš i srebro i broncu na velikim natjecanjima.. ovaj čovjek ima moje poštovanje
Sasvim normalna slijed stvari sretno selektore
Thomson pomocni trener
Pa naravno da ce ostati, zasto mjenjati nekoga ko radi izvanredan posao.
👏🇭🇷
Hrvatska nema.Napadaca jebi ga.A nema neki Top Napadac u zadnje vrijeme.Petkovic je ispodprosjecan kao i Kramaric malo bolji ali tanko .Sredina je dobra samo sto Modric nece bas dugo vise igrat kao i nas Dzeko jebi ga.Takve igrace se nemoze lako zamjenit.
Hrvatska igra kao zajednica jedna, nekad im zabije bek, nekad vezni, nekad napadač uglavnom kad tako igraju dobiju, dok npr s druge strane imaš Srbiju koja ako mitrovic ima loš dan neće dobit.
Svaka čast Hrvatska ali makar nekad da se sjeti odakle je iznikao i Veleza. Jadnoo
Jarigo odeš dok te ide a ne poslije blamaže...tako se ostaje legenda
Haj ja da bude sreće da ispanu odma
Ništa Brazil
Kvalifikacije za SP 26 jos nisu ni pocele, kako ste sigurni da ste tamo, niko nije siguran putnik u Ameriku
Kaze Bakir da nema auta, skromno zivi i ne ide na odmore. od pressinga neki dan ne mogu sebi doc od ovog proljeva sto rece..
Zašto ste odma zakljucili da idu na Svjetsko
Zato što će otići, kakvo je to pitanje? To isto da pitaš zasto ste odmah zakljucili da BiH nece otici :P ;)