Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobjedimo dva puta Lihtenštajn i opet cemo biti 57.
Trebamo ganjat svom silom nerjeseno zauhar je i jedan bod
Čuj prestigli...pa Gana igra svako svjetsko prvenstvo. Ko smo to mi?
Zmajčeki, Zmajevi nigdje veze,kao ni naše rukometaše sto zovu kauboji. Nemogu to povezati nikako
Prije 10 godina u top 15 bili, hvala Vico
Zahvalite se "strucnjacima" iz nogometnog saveza.
Kakvi zmajevi ovo su balerine koje neznaju da se bore i trce za svaku liptu. Zmajevi lete po terenu a mi se nevracamo svi u obranu niti kontru ne znamo izvesti.
A nekad smo bili 13ti..hahah jbt ps. Hvala Vici, Izvrsnom odboru i savezu kompletnom..poz
Krajnje vrijeme za reset sistema
Mislim da su Sušića bojkotovali igrači a htio je da zavede neki red.. Pronađite par njegovih izjava o igračima, znam šta pričam.. npr rekao je da pravimo od njih igračine a nisu ni ii od igrača..
prestigao je nas i Luksemburg.....Samo dok uvežu još koju pobjedu
Hadzibegic ulazi u istoriju kao jedini selektor koji je izgubio 2 puta za redom od Luxemburga vodeci 2 razlicite reprezentacije Crnu Goru i BiH. Ispisao je istoriju Luxemburga 😆 eeee Rukfas pa kako bi onda prosao sa nekom ozbiljnijom reprezentacijom amateri te nadigrali hajde jednom nego 2 puta cccccc
Homogeno nema sta!
I onaj smrdo Hadžibegić ima nešto da kaže i da se pravda. Neznalica
nek idu igrati za trinidad i kosovo eh pardon Deutschland
Najjaci su ovi sto zele Safeta Susica lik je gori od Rukfasa. Svi su zaboravili sa Susicem nas je Kipar redovno dero sa ekipom koja je bila 5 puta jaca od ove.
Malo je to...mi smo dno u fudbalu!