Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tahirovica kao da je pravio Pjanić iz lošijih dana ...Barabarez me razrocarao zbog malog Esmira,momak se tamam nafurao da pokaže nešta više i ovaj ga ostavi na klupi,bojim se da mali izgubi volju !!! Ostalo sve uredu,nije Madjarska San Marino niti smo mi Brazil !!!
Balkanac, gledas pojedince umjesto tim, a nogomet je, prije svega, timska igra. Istina, nisi sam, jer tako na ovu igru gleda 90% nasih navijaca.
Postovani prijatelji i rodbino obavjestavam vas da sam se kandidovao na predstojecim izborima za kandidata ispred SDA za selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i da cu se snazno boriti za mlade talente da imaju vecu minutazu
Naravno uz malu novčanu nadoknadu hahaha
Edin Dzeko je Za Penzije covjek se 90 minuta seta po terenu nije duela osvojio i jos ima obraza da Igra 90 minuta. umjesto da trazi izmjenu ! dok se On oita u Reprezentaciji nama nema Napretka
i opet najbolji na terenu
tahirovica od prve minute, a esmira ubacit zadnjih 5 minuta i pada njemacka.
Ako je njemacka jedna od najboljih na svijetu onda sam ja brus li
Bgm večeras da ne bi Vasilija bilo bi veselo
Zenica ili Grbavica
NIKOLA VASILJ!
Menagerska repka
Tahirovicu, postoji gol i na drugoj strani tj. protivnickoj i lopta treba prema tome ic tj. naprijed a ne nazad , a u tezem slucaju treba dat gol protivniku, znas ..??
Da se ne lazemo protiv nijemaca cemo proci kao i protiv portugala