Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoji sansa i kada obje izgubimo: ukrajina se raspadne, Izrael diskvalifikuju, a na Islandu opet eruptira vulkan i izbaci tone pepela pa ne mogu doci na EP. Idemo Zmajeviiiiiiiii ale ale
prvaci smo u kalkulacijama
Kod nas uvijek kalkulacije 😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Protiv Izraela ćemo napravit dernek
Moracemo nauciti Hatikvu😂
Bolje da izrael ne dolazi, bice sve osim nogometa!
Postoji šansa u da Rusija okupira Ukrajinu pa da mi idemo direktno
I šta bi dobio pobjednik?
Bolje da ne igraju ako izgube a velike su sanse da ce izgubiti od Ukrajine koja je usput pokradena protiv Italije
Treba bojkotovat Izrael!
U SLUČAJU poraza? HAHAHAHAHA
ma pobjeda plasman to je to
znaci da navijamo za Izrael, samo nek ne dolaze
Niste im to trebali rec! 🫣
Ovaj komentar od gooUser1645880613 : Svaka cast,nisam se dugo zavalio od smijeha.
Bosanac kad umre ne ide niti u raj , ni u pakao , nego u baraz.
klix.. naebem vam se stare
Novinar klix. Trebalo bi da piše da smo i u slučaju poraza od Ukrajine 21.3 dužni odigrati još jedan meč 26. 3 protiv poraženog iz drugog para sa kojim se ukrštamo. Ne možemo 21.3 igrati 2 meča istovremeno. I da u slučaju poraza od Ukrajina 21.3 igramo 26.3 u Sarajevu revijalni meč radi tv prava.
POV: Neovisno o porazu i dalje cu slusati u uzivati lik i djelo Adnana Babajića! ❤️
Nikada više ovo neće biti ona stara reprezentacija koja je bila u Brazilu.Tu reprezentaciju je izgradio Ćiro pokojni,a ne Safet Sušić kao što mnogi misle da jeste.Ćiro je odveo selekciju u Brazil,njegove zasluge.Samo Vaha je može vratiti u život,sve ostalo je tračenje vremena.I ovo više nikad za nikad neće biti selekcija za veliko takmičenje,bez Vahe to svima neka je jasno.
Te kalkulacije nas svaki put skupo koštaju.