Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zmajevi? Molim šta? Prestanite nazivat ovu sprdnju od 'repke' koja je stvorena po narudžbi tako! Ciro je bio stvorio jednom jednu reprezentaciju a Sušić je odveo na SP i to se nekima nije dopalo i sjebali je do koljena - sad igraju igrači bez volje i ambicija a i s apsolutnim netostatakom vještina na terenu. Dok se temeljno ne izmjeni situacija i sve dok se ne uništi ovaj trenutni NS i n edovede se u red kako treba, ne prihvaćam ovu sprdnju da reprezentira ovu državu.
U Sarajevu sve je manje kvalitetnih trenera i skola fudbala. Sat vremena treninga od toga 5 minuta prozivanja, 15 min trcanja u krug bez lopte i onda jedna vjezba s loptom i utakmica od 10 minuta....faktici djete dodirne loptu na treningu 30 do 40 puta .Bjezite od ovakvih klubova i skola koja djecu manju od 10 godina tjeraju na treninzima da trce bez lopte..
Khaleesi se osjeća jako neugodno.
Zar ih jos uvijek neko gleda
kad je Osim bio tu sve je uredu bilo nakon toga sljedi Mafija korupcija itd svi znamo 20000 Eura se uzima igracima da igraju za Repku.Vico Misimovic itd korupcija Savez
Mašala, samo napred (tj. nazad), idemo do 100-tog.
I neki bi da ove kloceve Vaha veliki trenira... Čovjek nije budaletina...
ovo je realno, tu smo mi negdje sto se kvalitete tice.
Bravo Vico, Misimoviću, Sava... Uspjeli ste
Citav region los,osim hrvatske...oni i nisu vise zapadni balkan
Citav region los,osim hrvatske...oni i nisu vise zapadni balkan
Kad je Ivica Osim bio predsjenik NS i kad se njegova pikala u Svjetu nogometa tad smo i vrjedili i tad ke Čiro bio selektor koji nije dao da mu se mješao u rad.
Ja i?
Nije valjda ..
NOVINARU HOCES LI VISE SKONTATI DA TU NEMA NI Z OD ZMAJEVA!!!
Zasluženo su na poziciji na kojoj se sad nalaze..
Gušteri
Nisu oni zmajevi,nego obicni miševi...
Realno nismo mi nikad ni bili neka velesila,pa da je sad neki sok.Vise smo umislili i od toga zivjeli,a bili na samo jednom turniru,i to jedva... Pa ne mozes imati ovoliko poraza,primljenih golova i ocekivati da budes 13-14 na listi.