Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po vama su Turska i Wels puno slabije reprezentacije od Mađarske. Bosna se ne može nositi sa Estonijom, Maltom, Luxeburgom.
Ko je god gledao jasno je mogao vidjeti da pored toga sto imamo amatera za selektora , imamo i amatere od igraca. Pa covjece oni ne znaju uputit kvalitetan centarsut , ne znaju lopte ustopati , ne znaju predriblat nikog , ne znaju muski sutnuti loptu po golu , ne znaju nista. Samo smo jednom imali kvalitetnu generaciju iz doba Susica koja je mogla vise ali tad smo isto imali amatera selektora.
Napisali ste dosta toga, a sad objasnite samo Ko su zmajevi, sta je to?
Hajmo peticiju da Džeko bude doživotni selektor ..svakako je reprezentacija jednog lica..pa da zvanično može sve odlučivati ko igra ko ne ...
Dobro je samo desetak ispred nas su Capo Verde ,Jamajka Kongo ..Costa Rica Panama Bravo za naše vertikale moralne Barbareza Spahića i Dzeku
Hahahah gura lik i Crnu Goru
Jak je prosinecki trener. Al u igrici
Too Vicoo napredak je vidljiv