Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavu gore idemo dalje!
hahah ovakve komentare citam zadnjih 20 godina. Mi ipak unazad
Pa nemoze se nogomet igrati Vasilj devet stopera i Demirovic tako necemo nikoga dobiti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo nisu „zmajevi“ ovo su „Ljiljani“ !
Barbarez je došao u najgori mogući trenutak ... novi igrači nova reprezentacija ... engleska Italija ... šta ljudi vi očekujete ??? samo pozitivno i optimistično, nemojte klonuti psihički
Nema predaje momci, samo naprijed.Trebace jos malo vremena, samo sabur..
Kako muslimani vole svoje...jedna od najgorih reprezentacija, gube od Luxe ali i dalje ide podrška. A vi igramo redovno SP, sad konačno i EP, prolazak u A Ligu nacija i večito nezadovoljni
I redovno se sramotite.
Bosna se voli uvijek....., uz vas i u dobru i u zlu
Engleska puno bolja i nadmocnija. Ko je drugo ocekivao, nije uopste realan. BiH je postala i ubudece ce biti jedna prosjecna reprezentacija i to je jednostavno realnost. Uostalom protiv ovakvih reprezentacija BiH nikada nece imati velikih sansi, a sinoc nisu imali bas nijednu. Tesko su uopste i centar prelazili, a i to nije trajalo dugo. Sasvim normalna stvar.
Kakav bi komentar Barbarez napisao na tviteru da sinoč on nije bio trener na klupi naše repke
Nazalost nista ja onde nisam vidio, ok nemamo igrace al treba da imamo zar, borbenost, sistem pogotovo ako igras bunker svako treba da zna gdje i sta radi...nazalost nista. Najgore od svega bezmudost bezmudost...to kad vidim to me ubija. Kkave su to generacije bezmude...ne znam. Pouvuku se strah panika raspad sistema...skoro cijelo 2 poluvrijeme. Ne vidim rjesenje.
Vidio se napredak. Umjesto 5 do 6 komada, primili smo samo 3. U zadnjih pet minuta opet dva.
Gigovic i Katic vrlo dobri. Tahirovic isto kvalitet i perspektiva. Oko ovoga se moze graditi. Saric isto dobar. Neko je napisao da treba sto vise igraca isprobati. Ja mislim da ne treba. Mora biti kostur od 15-16 njih
Ljiljani uvijek bili od kada smo postali zmajevi kako se to proturilo i proslo sigurno od nekog domaceg Neleta.
Od Marijana...
Lahko je pametovati u komentarima treba sve ispocetka graditi... sto vise igraca isprobati u prijateljskim... najgore je sto nemaamo neku bazu... dijaspora opet cupa...
Ako je Barbarez išao da uigrava borbenost i trku, donekle je uspio. Donekle, jer se vidjelo čim su Greallish i Kane ušli u igru da to neće dugo držati. Protiv prvog tima Engleske, u takmičarskoj utakmici, bilo bi najmanje pet golova razlike. Zabrinjava da ama baš ništa nisu uradili u napadu tokom cijele utakmice. Mi sebi ne možemo dozvoliti da se jedno najmanje 5-6 starijih igrača koji bi mogli igrati u ovom timu, već dugi niz godina ne zovu.
Nismo jaka fudbalska nacija da bi to sebi mogli dozvoliti. U ovom timu sinoć bili su svi igrači koji su dobri na svojim pozicijama, ali nije bilo ama baš nikog za koga bi mogao da kažeš da zna igrati fudbal. Možda je tako danas generalno u fudbalu, ali igrači sa naših prostora su poznati da znaju igrati, a ubjeđen sam da takvih još uvijek ima, možda su malo stariji, i nisu dugo vremena pozivani.
Otvorio se Barbarez 4 prsta
kad ce novi trener samo je pitanje vremena.
Pa da tako je najlakše, izgubili 3:0 ali volimo Bosnu, trudimo se bla bla bla ko te pita...
samo kod nas je super izgubiti 3:0, pa nema ni jednog igraca sposobnog da napravi razliku, samo daj loptu nazad da nije kod mene, do golmana pa ispucaj...kakva veze ima sto je engleska sve sad reprezentacije igraju fudbal..