Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ih je on motivirao onda smo propali vec
Keš, samo keš. Pitajte savez za plate. Pitajte ih za ulaganja, koje firme rade travnjake. Pitajte ih ih za sredstva od fife, uefe....cccc. Odrastite, nema nama napretka, samo revolucija i opet od nule
Zeljkovic ih motivisao HAHAHAHAHAH Covjek koji bi volio da ta reprezentacija ne postoji. To je mozda napisao poltron Dzemidzic a klix prenosi
Htio sam VicAgu osloviti adekvatnim imenom,ali ovaj portal u pokušaju ne dozvoljava
Cuj taj ce t nik da odrzi motivacijski dogovor
Manekene i Dzeku posebno nek vas sram i stid bude sto otvoreno sutite. Lulic je jedini progovorio mada i on tek kad je otisao iz repke ali bolje ikad nego nikad.
Samo igrajte hrabro I srcem a ostalo ce doci.Nisu ni ove susjedne kockice nista bolje samo imaju vise srece
Za repku koja je osvojila tri medalje na SP , koja je redovni ucesnik sve jednog prvenstva , 2 puta igrala 1/4 finale na EURU , vise puta prosla grupu na prvenstvima , repka koja je pobijedila sve jednu top reprezentaciju neke i vise puta (u takmicarskim utakmicama ne racunam prijateljske) i ti kazes da nisu nista bolji nego imaju samo srecu. Eh strasno.
BiH sretno, pozdrav iz Zagreba! Neka vam je Bog na pomoći i ne nasjedajte na provokacije!
Hvala druze
Uspjeh je ako ne primimo 5 komada.
Sigurno da svakoj ekipi na svijetu mozemo stati na crtu prvih 30 sekundi
ON ODRZAO GOVOR HAHAAHAHAAAHHAHAAAGAGAGGG