Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da više nismo ni za prosječnog sparing partnera za prve 3 grupe!
Mi smo odavno odustali i od brige i od nade za budućnost.
Ispascemo iz A Lige nacija u B sto je po meni dobro jer tu cemo imati ekipe koje su u nekom rangu sa nama a desava se i cesto da tu budu i jace evropske selekcije koje ispadnu iz A divizije i to bude dodatni plus. Treba krenuti od toga i mora se dati selektoru puno vremena. Igranje u A ligi ce nam dobro doci za buducnost protiv velike Njemacke i Nizozemske. Jedino cega se plasim s obzirom a to kako su igrali na Euru da ne dozivimo par katastrofa. Sa Madjarima bi mozda i mogli nesto napraviti.
Podrzavam rad selektora i jasno mi je da se gradi neki novi tim sa nekim novim generacijama ali isto tako sam se i pripremio na bolne poraze koji ce uslijediti u Ligi nacija. Volim svoju repku ali mislim da u ovoj grupi bukvalno necemo osvojiti ni bod mozda sa Madjarskom ali tesko i da ce ovo biti muka gledati.
Hajde pusti nas da prvo pogledamo. Ovi momci nisu losi. Selektor moze uraditi prave stvari. Igracki imamo bolju repku od Slovenije. A Slovenija bila tvrd orah na EP.