Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala vam momci što igrate za BiH,ovi što vas pljuju nisu svjesni da smo mi mala zemlja i da nas gledaju kao San Marino ,treba da budemo zahvalni što uopšte ovi momci hoce da igraju za državu koja katastrofa od politike do naroda !!!!
Znaš ko pljuje???? Botovi iz 6,75 %Sprcotrokutnjačića Čapljina -Posušje-Prozor i poneki Dodikovac.
Ili kako onaj naš Političar veli podstanari iz Zapadne Hercegovine.
Barba imaš podršku većine ljudi u ovoj zemlji. Dvije godine da ne dobijemo utakmice bićeš Selektor. Neće nama više nikada ovi Čovićevi i Dodikovi postavljati trenere da je uništaju i da nam se smiju.Dok je Begić bio predsjednik saveza bili smo 12 repka na svijetu a sad smo sa Vicom i Mamićem spali na 75 mjesto.
Tacno tako
Ahmedhodžić očito ima problema sa suprugom. No i bez toga, ko ne želi da igra, široko mu polje! Bolje srčan igrač, koji daje sve od sebe, nego znalac koji se šeta!
Kolko hin bilo uhljeba na tribinama?
Mi boljih nemamo, Bosno moja divna mila, tv pravi sinovi igrat će
ne igraj Denise molim te
neka mu igraju ovi antitalenti
Bit će X
Sve dok su Vico, Beus i ekipa tu nema napretka. Zar mislite da nam Dodik želi dobro i uspjeh naše repke? Uopšte ne čudi što mnogi igrači odustaju i odlaze ali jako iritira što niko neće ili ne smije da progovori javno.
Šta nas da uzdrma , mi ništa ne gubimo samo mozemo da dobijemo . Glavu gore i ponosno naprijed.
Od Madjara vam je trica.
Nezavisno Kosovo!
Neka je. A vama trica.
Otkud Kemal Malovčić sa Spahom i Vicom?
Jedemmaludjecu najedi se v a n a g o
Igrali se hrabro lopte sa holanđanima, ali fale dva igrača jaka na lopti kad su pod pritiskom, da smire i iznesu loptu na njihovu polovinu bez stresa. Sa mađarima će biti lakše, po kvaliteti smo tu negdje. Trenutno su obe repke realno max za B ligu. Zato borba sa mađarima za 3. mjesto i ostanak.
Hadzikadunicu treba dati sansu i naravno Esmir od prve minute, sretno BiH!
Tanak je Hadxikadunic
Podstanari vam žele puni sreće u novom debaklu. I da ne primite više od 3 gola.
Vežite se. Slijedi novi debakl.