Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ne traze da odgode utakmicu zbog ramazana hmm.
Kako mogu ovakvi levati od trenera dobit sansu a Barbarez nemoze. Ja sam 100% siguran da bi on bio pun pogodat za nasu reprezentaciju.
Ako slucajno ne otvorimo pobjedom to ce biti psiholoski udarac i krenuce odmah kalkulacije kako do drugog mjesta.Pobjeda,ali ubjedljiva,bi momcima donijela elan i samopouzdanje na koje vec dugo cekaju i oni i mi koji ih pratimo.
Sutra naveče ćemo vidjet kako se Faruk pripremio za ove dvije utakmice. Ako bude 0 od igre,ispade da je obična Vicina kurvica za selektorskom pozicijom.
Intenzivan trening,..standardno..
Bas se vidi intenzivnost, ali kad bi se za...bavali. Standardni nerad i nepripremljenost u svakom smislu. Cim dolaze po 3 dana i na kraju svi skupa odrade dva treninga nema nista od toga.
Joj treninga 😱 Uvijek neka šetnja , priča .Nikad akciju neku da su uigrali .Zato i igramo kao k
Nikad nikakav sistem u igri nije vidjen. Uvijek nam odbrana visi, a vezni red daleiko i od odbrane i od napada. Taktika nabaci Dzeki pa sta bude procitana unaprijed. Niko nije nikad ni radio na tome, sve je ovo horuk. Niti se iskristalisao kostur ekipe, niti se ikad stvarao. NIti se uspostavilo pravilo ko ne igra u klubu da nema sta traziti ovdje.