Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nisi ti nista kriv druze savez sve klocevi
Šta ima savez? U kojoj reprezentaciji je savez idealan sastavljen od svih sportista? U većini su ljudi drugih profesija. Nije savez kriv nizašta. I ne vidite se glupostima dezertera koji bi da nameću neki svoj zakon, a dođu u državi par puta godišnje.
Portugal je daleko kvalitetniji i tu je ok izgubiti. I samo da ove krezave dezerterske hinje koje veze nemaju sa fudbalom ne počnu pljuvati po čovjeku ili još gore tjerati ga. Ko god i šta god da je, došao je u nezgodno vrijeme kad su svi užareni i samo traže zamjerke
Pobjedio si 199 reprezentaciju svaki klub iz BiH bi ih pobjedio.Od portugala ako prodjes sve ispod 5kom. je dobro.
Neće Portugalci zapinjati, imaju osiguran plasman.Jedino je Ronaldo upitan,voli čovjek da igra protiv Bih.Ništa još nije gotovo u grupi.
Imali su siguran plasman i sa bodom protiv Slovačke pa su zapinjali. Oni imaju mentalitet da uvijek idu na pobjedu, a i da ne idu razlika u kvalitetu je neuporediva. Poslušaj izjavu njihovog selektora najavljuju borbu kao da im treba za prolaska.
Ništa sam Bošnjo bez Srbina il Hrvata ne mere !
Zajedno smo naj jači 🇧🇦👍
Jarane to i jest nasa Bosna ...svi zajedno i tako vjekovima...zar ima potrebe uopste naglasavati
Savo ako ti nije sta, ajd molim te zamijeni I ovog Sehica. Nista licno protiv njega, al me on iztrza na golu svaki put kad mu se vrati lopta cak I protiv Lihtestajna I malo je digo nos, ko on neka faca. Za pohvalu je dogovir da mu se ne dodaje konstantno.
Bitno je da dadnemo sve od sebe i možda se desi čudo i dobijemo Portugala.
Grohotom se smijem🤣🤣
Citat..."sreca da poznajemo Portugalce" ...da li.je.to.izgovor za mogucnost ako izgubimo.
Naprijed Savo naprijed BIH. Sa igrom iz prvog možemo i Portugal uzeti
nakon ovakve izjave sad sam jos sigurniji u nas poraz
Savo sve najbolje u daljem radu, a savezu sve najgore !
Prvi put navijam ❤️ za Portugal. Ne zboga Save, vec zbog ubleha ukljucujuci i dijamanata.. Voz ba...
Ja imam osječaj da če mo napokon dobiti Portugal Milošević je promijenio igr sada igramo malo brže i napadački sa više bacivanja sa strane i kontre,
Portugal njeguje kult pobjeđivanja, zapet će životom da izvuku maksimalan broj bodova u grupi iako im ne treba. A Miloševiću svaka čast, konačno neki pomak u igri
kad ronaldo slijece u sarajevo?
Kakav klošar je nama predsjednik saveza. Pa taj lopte u životu nije šutnuo. E sad zamislite motivaciju fudbalera kad se ovaj pojavi među njima.