Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi vec upisali 6 bodova unaprijed a poslije se hvatamo za glavu.
Bili su i uoči Luksemburga i Slovačke. I prestanite više zvati zmajevima ove miševe.
Ima se jos Baraz ako kvalifikacije neprodju.Treba sad igrat za motiv i raju
Kod nas je vazda nešto oako onaj izgubi mi dobijemo onaj drugi igra neriješeno mi dobijemo onaj pobjedi sa dva goa trazlike mi sa tri.....i tajko u nedogled....ako na vrbi rodi grožđe garant idemo.
Nema više pritiska, može Bilbija igrati kao devetka od prve minute!
Samo da Šehić opet ne igra štopersku poziciju.. I bit ce dobro! 🤣
Mozes ti imat Ferrari bolid, al ako nana iz Nemile sjedi za volanom... Nego, bod bolna realnost... 3 boda ko kuca... 6 je vec teski SF!
Ah, biće tresla se gora, rodio se miš.
Poslije zadnje utakmice, bili su miševi, sada opet zmajevi. Znači nakon svakog poraza miševi, a nakon pobjede zmajevi.
Prije su svi jedva čekali da repka igra sad ti krivo što se zbog njih prekidaju lige.
Dzeko i bilbija u spici
Što se tiče grupe, šanse su u promilima. Jedino, ako šta urade u baražu, preko Lige nacija.
Ako uzmu bod dobro je nako reda radi , ove kval pisi propalo!
Ove samo jos familija prati...zbog donacija naravno ne zbog fudbala
I onda kao takvi u top formi nalete na brdo baklave, cevapa i pljeskavica, potegnu po koju rakijicu i vincek i izadju na teren, u njihovoj top formi sam izgubio vise puta svoje zivce gledajuci kako njih 11 ganja Pukkija po terenu, svaka cast Pukiju ja bi mu digao spomenik u BiH da ga nasi posjecuju i da mu se dive kako se srcem igra za svoju zemlju
ima ima uvjek neko opravdanje, nace oni ne sekirajte, teren bio kriv, lopta bila prazna, sudija zaboravio naocale, zavezali cvor u kopackama pa nisu mogli sutat... itd....