Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije nam igraci igrali za Man City, Juventus, Lazio, Chelsea, Bayer Leverkusen, CSKA, Stuttgart...sada Backa Topola, Crvena Zvezda, St. Pauli Kakav tim imamo dobro sutnu loptu ikako prema golu :D
Druže, ta Bačka Topla ima veći budžet od Sarajeva i Želje zajedno, a o Zvezdi da i nepričamo....
Pok.Ćiro je sabro repku i oformio,Pape je dobio skoro gotov Ćirin proizvod u ruke,momci su bili na vrhuncu u tom trenutku i bili smo jaki. Nemamo mi kapacitet da odrzimo repku.
Slažem se.. Ti je bilo najbolje vrijeme naše reprezentacije i mogli su realno više i na svjetskom napravit ali eto..
Nje ih Ciro sabrao, ekipa je postojala i prije, samo im je podigao samopouzdanje, vise je bio moralista sto je u tom trenutku i bilo bitno. Nevzaboravi da je Muzurovic prvi ubacio mladog Dzeku i Ibisevica za koje tada niko nije znao.
Zna li ko sta je sa Bajraktarevicem, bio je pozvan a nema ga ovdje?
Sta je vazno? Opredijeliti se za formaciju koja odgovara odabranim igracima kako bi igrali na svojim mjestima. Vecina ih igra u klubovima koji se brane. Od odbrane krece sve, a formacija mora biti 5-4-1, 4-5-1, ili 4-2-3-1 zavisno od protivnika. Mi moramo imati poduplane bokove. Linije i pozicije se moraju drzati disciplinovano i kompatno, najblizi izlazi na loptu i blokira pas. U posjedu kratki pas, prva-druga, puno kretanja, trokuti A onda, na kraju, dati sve od sebe da to ovako izgleda.
Ako se sve ovo uspije, dobicemo kolektivni kvalitet, a individualni ce biti manje vazan, pa ce manje vazno biti i ko igra, a ko ne. Zamjene ce znati svoju ulogu u uhodanom sistemu.
Ne mozes ocekivat' od momka koji je odrastao npr u Svicarskoj, da igra za Bosnu k'o da je tu rodjen. Realno i sto bi, nit imaju mentalitet, nit imaju volju.
Ide trica glat.Sve ispod je uspjeh.
Nažalost slaba generacija...Nadam se da se nećemo načekati na slijedeću generaciju koja ima dobar kvalitet.
.....nas ljudi ko mraz paprike
Tekstualni prijenos na kliksu :))
Prvi ciklus ili cirkus?
laksi trening za Nizozemce realno
Kad ti je najbolji igrac 38godisnji dzeko o cemu pricamo
Pa i u Portugalu je Ronaldo, sta je problem
Cuva sw Dzeko za tursje
1.18 kvota,cudi me da nije 1.01
Boks je jedna od sportskih disciplina koja nije dozvoljena,jer Islam zabranjuje da se ljudsko stvorenje udara po licu.Allah je svakog čovjeka stvorio i ne priliči da ga se ponižava udaranjem po licu.Osim toga,ovaj sport je opasan po zdravlje pa i po sam život.I svi drugi sportovi,koji protivniku zadaju bolne udarce ili borioca stavljaju u položaj u kojem može da zadobije ozbiljne povrede,automatski su zabranjeni.