Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
igraju za baraz otkad sam se rodio
Hahahaha kralja
upravo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moze li neko zamoliti cijenjenog selektora da ne glumi Ancelotti-ja i da pusti Bajraktarevica od pocetka da igra? Sve i da je u pravu sa svojim dosadasnjim odlukama, ovim potezom bi obradovace navijace.
Ko o čemu, mi o baražu, kao da ćemo se ikad kvalifikovati iz baraža. Bolje da nemamo tu mogućnost, puno manje sikiracije.
Imali smo srece u Madjarskoj, takodje su bili osamuceni posle poraza od Njemackr 5:0. Veceras ce biti mnogo teze. Treba priznati da su Madjari trenutno bolji od nas. Znam da ce se nasi momci boriti i zato ih volimo i navijamo za nj
Samo hrabro i muški odigrajte utakmicu.
Kako pobijediti bilo koga kad nemas igru prema naprijed
ne nadam se pobjedi, nazalost
De neka oni neku pobijede, ne sjecam se zadnje pobjede.
Matematika i baraz je jaca strana BH reprezentacije. Tu smo najjaci.
Matematika i baraz je jaca strana BH reprezentacije. Tu smo najjaci.
sta prizivate baraz, jesmo li ikad prosli kroz baraz ?
Nismo nikad znali igrat odbranu, ne znamo ni danas. Al covjek ustrajan u formaciji 5 nazad. Madjari proslu utakmicu bi nas iszo deklasirali da Vasilj nije bio na nivou.
zao mi barbareza potrošismo i njega ... a nije do trenera znaju to ptice na grani, ali pravimo se malo ludi...malo ludi.
Ako Bog da jedan Portugal u baražu
Tri zuba u glavi i hajmo Fanatikosi: Bosnom behar probeharaoooo
Ćuda da se deeeeeseeeee i Maaaaaljackaaaaa mooooostoveeeee odneeeeeseeee !
Budimo realni !