Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmah nas luzerski mentalitet “traze cudo”. Kakvo ba cudo igrate protiv 11 ljudi kao i vi. Danas svako svakog mlati. Cudo je pobijedit finale SP-a, a ne pobjedit Portugal! Tacno mi je muka vise ovog glupog luzerskog mentaliteta gdje mases bijelom zastavom prije nego sto je pocela utakmica. Udarite na njih, samo napad i napad
ne znam jeli veca muka igracima igrat za reprezentaciju, ili nama gledat kako se oni muce.
Utakmica ce bit revijalno prijateljskog karaktera sa nama ko kurbanima.
Jesu našli protiv koga će ? Izgubili od Lux. I Islanda i ovde našli čudo tražit !!! Samo zbog Zeljkovića i onih 15 majmuna iz saveza svim srcem za Por. Da nakantaju BiH
ova nada je ko kad kladioničar uplati listić,a na kraju ishod je vrlo jasan.
Lopta je okrugla al za nas nije sad trazite prolaz nebili ovi neki izgubili a da mi dobijemo 3 za redom malo morgen
Iako nema logike večeras ćemo dobit Portugal
Bosna ako dobije Portugal veceras a Luksemburg uzme bod Slovackoj kuci mi smo na Euru 😂🖐️🇧🇦⚜️
A i mi vazda jnaletimo na taj Portugal, tesko da imamo neke sanse al nek decki ostave srce na terenu...to je bitno
BiH veceras igra ŠESTI put sa Portugalom ! Prethodne 4 utakmice su bile u barazima i JEDNA utakmica na pocetku ovih kvalifikacija ( 0 : 3 ).
Ovo se može nazvati i kondicioni trening za Portugal
0:4
Bih - Portugal iz 2/2 najsigurniji par za danas...
Može se desiti čudo i pobjeda treba se boriti
Naš najbolji igrač igra u Turskoj, a njihov najbolji igrač u Arapskoj ligi. Da zaključimo napad je druga liga, sve je moguce, ne treba se plašit. Problem je sredina i odbrana, tu su dvije klase ispred nas i samo ih na marisanu možemo uzeti, zato udri!
Ne bi me iznenadilo da pobijedimo Portugal večeras, i onda popušimo od Slovačke 4:0 u zadnjem kolu.
nema nema pomoci kakvo cudo ba