Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas svaka utakmica "za historiju" i "odlucujuca". 😂
Baraž nije za istoriju?
@objektivno123 Kakva li bi tek bila da se igra finale SP-a ili EP-a :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Necete vi niđe!!!
Nije Bosnjo za sporta, Bosnjo je za mindera da ko tetkica bulazni, nargila i kaHVenise ako treba zapeti tu je zadnji a na prici i supljoj je sampion, cim pocne tesko Gubitnicki mentalitet Bosnje kroz kuknjavu pocne da izranja. Bajevicu ti si gospodin i strucnjak, samo ne znam od sta ti je ovo, mani se corava posla, Bosnjo je gubitnickog mentaliteta a i da ti Begic iz FK Butmir bude sef, niđe veze
@Gistroantibuhlje 👍 jos kad se pocnu fatati za srce na himnu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
RukfašBratee A koga bi ti doveo,možda Ria Ferdinanda,Pikea,Ramosa???Stručnjak si vidi se po opširno obrazloženom komentaru.
I ova korona jede govna bez navijaca isto ko da trening gledas.
Bosnji treba psiholog a ne trener.. sto? jer Bosnjo ima 'losing attitude', gubitnicki mentalitet koji tesko bilo koji strucnjak moze popraviti. Bajevic je odlican trener i veliki covjek ali ajde ti pokusaj objasniti igracima da nije samo bitno prisustvovati jer smo mala nacija itd. Njima je igrati za BiH prilika da se nazderu i napiju pa to i sami bivsi igraci kazu. te stvari treba da ucimo od susjda, Hrvat bi zadnju kap krvi dao za Hrvatsku.. Srbin isto.
Ako su ove dvije utakmice za Ligu Nacija bile priprema za Sjevernu Irsku, možda bi bilo bolje da smo fokus stavili na utakmicu sa Poljskom, a ne na Italiju. Prvo što Poljska igra sličnije Sjevernim Ircima od Italijana i drugo što se igralo u Zenici. Ovako smo isprobavali drugi tim koji neće igrati za mjesec dana u baražu. Plus što sad imamo jedan, a da smo se fokusirali na Poljake možda bi imali tri boda.
Nismo vidjeli ništa što već nismo znali. Sve je otprilke isto kao i dosad, tako da ne vidim razlog za optimizam. Protiv Poljske igra u odbrani katastrofa, pogotovo na visoke lopte, gdje su Sjeverni Irci najjači. Bojim se scenarija da nam ne uvale gol, i da poslije toga upadnemo u paniku i ne napravimo ništa, što nam se već dešavalo nebrojeno puta protiv svakojakih reprezentacija. Fizička sprema nikakva, a zna se da za mjesec dana igramo odlučujuću utakmicu.
Nadam se da Bajević ima neki plan i da je skrivao neke stvari prije baraža. Jer ako nema, ne trebamo ni igrati. Ovo protiv Poljske je bilo jako, jako loše, čak bih rekao sramota. Valjda ima neki plan???
Realno Poljaci su bili puno bolji , sta god mi pricali , Sjeverna Irska i BiH su bare bare tu negdje , imamo prednost domaceg terena i da igraju Kolasinac , Dzeko i Pjanic , sa ircima ili slovacim ako prodzemo bice tesko ali ovo je ipak velika sansa , Pjanic , Dzeko , Kolasinac da se ugrabi jos jedno veliko takmicenje , Ligu nacija ne racunam , jer su svi bolji od nas. realno , treba iskoristiti za iskustvo za mladje igrace
Zar jos ovo neko prati? 😂
Generalno, hvali nam igraca vodja, igraca mudhonja kao sto su bili Barbarez, Spahic, Konjic, Bolic, Salihamidzic... ovo danas su sve neki fino odgojeni mamini sincici koji nisu nimalo namazani.
istorija je plasman na veliko takmičenje,istorija je proć grupu na tom takmičenju,istorija je sve dalje od toga,ali igrati baraž i to kad se ne uspiješ kroz normalne kvalifikacije plasirat nego kroz neko deseto takmičenje ,e to bome nije istorija
Nama ovim BH Fanticos je ovo bezveze vijest mi navijamo n.p.r da Hrvatska izgubi,a dalice Muslimanska Repka proc ili ne.to je manje vazno...e zato ti navijaci nece nikad ni imat reprezentaciju niti ce ih ko smatrat ozbiljnim navijacina.
A ljudi šta onaj Milosevic radi u reprezentaciji, da li taj momak igdje igra? Ne pratim bas mnogo slabije lige pa nisam čuo za njega do reprezentacije. Ali kada god je nastupio za nas čini se da nije na tom nivou. Ili je možda trema u pitanju. Šteta sto nismo vidjeli duljevica ni minutu.
Neka puše ovi papci što negiraju Reprezentaciju i sve oko nje! Biće bolje, a vama nikad i nisu bili dobri! Dakle PUŠING
Izgubili pa sta, idemo dalje... Volim te BiH ❤
Zao mi je sto smo izgubili. Drago mi je da je Bajevic isprobao dosta igraca, tako da zna na koga moze racunati. Cinjenica je da trenutno bez DŽeke i Pjanica nemamo nikakvih sanisi cak i sa slabijim protivnicima. Treba graditi novu reprezentaciju od mladih i talentovanih igraca.