Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podaj dite materi, podaj financije Hercegovcu. Braću Mamić za minustre financija BiH
Ministre*
Pa zar je neko mislio da ce ovaj kamenjarski Srbin, koji je 20 godina zivio u luxuzu, jeo u najskupljim restoranima, pio najskuplja vina, hebavo najbolje trebe, vozao bjesna auta….otici da guli robiju, i jede one splacine u zatvoru. Pa nije lud covjek.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je nema izručenja BH državljana jos cemo im omoguciti da po zakonu plate i da zatvorsku kaznu zamjene za novcanu.Zna se 100 KM dan platite i slobodni ste.Hrvatska stiti svoje gradzane moramo i mi svoje.Dobro dosli u svoju maticnu zemlju BiH.Pozivam sve Hercegovce da opljackaju HR i da pobjegnu u BiH necemo nikoga izruciti.Po ustavu je nemoguce.
Neka Zokija u BiH i neka troši milijune eura u Hercegovini, a koje je zaradio trenirajući klubove u Emiratima i Saudijskoj Arabiji. Braća Mamić se nikada ne smiju pokoriti bandi sudaca i parazitskim nezahvalnicima u hr. medijima i politici. Banda koja osuđuje Mamiće nikada ništa u životu nije stvorila već samo destruktivno uništava ljudske živote i umanjuje uspjehe iza kojih stoje braća Mamić.
Pa zar je neko mislio da ce ovaj kamenjarski Srbin, koji je 20 godina zivio u luxuzu, jeo u najskupljim restoranima, pio najskuplja vina, hebavo najbolje trebe, vozao bjesna auta….otici da guli robiju, I jede one splacine u zatvoru. Pa nije lud covjek.
I stanovnici Međugorja ga podržavaju?? Pa trebaju ga progoniti iz tog malog mjesta.
Naravno da jeste...braco mu utabao pute pa i ivaj mlađi se sjetio da VOLI BiH,i da mu je prva domovina...Lade dandamu kod jarana iz HDZ-BiH,sto na protiv nikako ne smeta ovima iz HDZ-cro. Sve je to kriminal i već dogovoreno.
Utopija BiH.
A što ih Zoki trza.....a dobro grizu
...BiH je vec odavno postala leglo i raj za kriminalce...
Bosna raj za kriminalce utajivače poreza. Jel mislite da je Tuđman dao dvojno državljanstvo što voli Bosanske Hrvate? Dao je da se iskupi za Posavinu što je izdao i prodao Srbima i dao je zbog ovakvi da mogu sa milionima ukradenih para boraviti a da ih niko ne dira ,tako isto iz Bosne bježe u Hrvatsku kad naprave sranje ovdje.
pa piqka vam materina monstruzna....
Najveća kazna im je što moraju tamo biti
Očekujemo uskoro i Matu Rimca da se vrati u domovinu
lopovska go..na
Neka braće kod nas, samo se vratili na svoje!
Hrvatska već 12 godina štiti ubicu Vedrana Puljuća,zato nikad im ne treba nikog izručitit.
Zdravka u Sarajevo, Zorana u Želju ;)
U razmjeni bi trebali ponuditi dva Mamića za Jelavića! Možda i šta doplatiti jer je njihova roba veći ološ!
Pa zar je neko mislio da ce ovaj kamenjarski Srbin, koji je 20 godina zivio u luxuzu, jeo u najskupljim restoranima, pio najskuplja vina, hebavo najbolje trebe, vozao bjesna auta….otici da guli robiju, I jede one splacine u zatvoru. Pa nije lud covjek.