Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi ovjek na pravom mjestu. Vidjet e se to ubrzo. Nema dlake na jeziku, odmah kae ta mu smeta.
sta jw sa Slovenijom?
Sretno Zorane, trebat ce nam svima. SARAJEVO TO SMI MI!
Postaviti formaciju, pravilno je igrati i spremiti fizicki ekipu bolje od drugih. Tad je vec 90% pisla uradjeno.
Svia mi se njegova otvorenost to je osvjezenje u Sarajevu a i u BIH openito,ovdje je sve pretezno radi sta ti se kae i uti u svakom segmentu ne samo sportu al eto,prvi dojam odlian otvoren realan,sretno
Dali ovo kliks nepoznaje ,,
Svia mi se njegova otvorenost to je osvjezenje u Sarajevu a i u BIH openito,ovdje je sve pretezno radi sta ti se kae i uti u svakom segmentu ne samo sportu al eto,prvi dojam odlian otvoren realan,sretno
Bravo Zekicu, svoj strucni stab, jos Ibricevih pulena ima, i to rijesi i bice bolje.
Moete Murinja dovesti kad uprava nije dorasla klubu.
U septembru ce zaredat tri poraza zaredom i otpustit ce ga. Nista specijalno ne ocekujem
Zato si i doveden, da ti moe svasko igrae dovoditi. To Husref ne da, zato mu i nema mjesta u Sarajevu
Husef je prevaziden !!
Bice potrosen u roku 6 mjeseci kao i svi u Mirvicevom mandatu.
do nove godine mu ja prognoziram rad na lavoru.
Kao ni hercegovcu na golubarniku
Bravo Zekicu, ta saradnja i komunikacija sa sefom akademije je kljucna. Ko ne zna a ima ih mnogo Skoro i Zekic su zajedno igrali u Sarajevu i to je prednost.
Pa samo poredjenje velicine kluba Fk Sarajevo koje je osvajalo titule i u EXYU ligi sa velicinom Nk Osijek koji nikad nije nista osvojio je neumjesno.
Hahahaha, pasa Osijek je izbacivao PSV-a u Evorpi, a nas su nabijali nekakvi Kukesi, Milsami, Zarie. Raspala se Juga davno, proslo je vrijeme Papeta.
Yebiga, nadao sam se da cete dovesti Susica ili Husrefa, ovaj bi trebao biti 2 klase iznad. Eh sad ili ovi prvi nisu htjeli, ili je Mirvic pametniji nego sto je do sad pokazao. Susic ne moze ni u drugoj turskoj da vodi nesto, sa onakvom repkom i u onakvoj grupi bi svako otisao na SP, a Husref...dobar jeste, ali sad je 2024. godina.
Haha, pa mozda su igrali napadacki fudbal, ali treba i odbranu znati igrat...ehh
Trener ekipe ne dovodi igraci koje on misli da mu trebaju,vec neko drugi?svaki put me iznenade izjavama treneri kod nas...pa sto si doao?da budes da pressicama??
Kod nas imamo trenere. Dakle radis sa igracima koje uprava dovede. Na Zapadu imaju menedzere, npr Klopp je bio Liverpool Manager, a ne Liverpool Coach. Oni traze od uprave igrace koje zele u kadru, uz budget koji je dogovoren svakog prelaznog roka.
Neces ti da dovodis igrace il je uslov bio da se ne mijesas u igracki kadar ? Sve u svemu, na hajr i dobro.