Komentari (233)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentator hoce da prica hrvatski na silu. Sta je ono majko mila.
Pa se zbuni i jos razvlaci recenice. Hercegovac neki 100%.
Em lijepo Em mi drago sto je zarvsio nadam se i u prvom susretu euro ligi da ce ispasti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čestitam na velikoj borbenosti ekipi Zrinjskog! Časno i pošteno ste se predstavljani nam jedinu državu BiH
Katolibanska nejač čini 10% st. u BiH i 50% komentatora na Katoliksu.
Ispadaju i iz konferencijske lige abd.
Bravo Slovan, navijali smo za vas. Sretno dalje
Hajmo sad da ih svi izbuše a usput jedno milion kazni da skupe. Amin amin amin
Jos niste shvatili da je država Hrvata Srba i Bošnjaka
Najjaci su ovi patrijote sto ovdje objasnjavaju razloge nenavijanja za Zrinjski. Ali pretukli turistu, ali velezov stadion, ali HŠK, ali uzp. Majstori imate svoje klubove
Druze ne kaze se patrJota, nego patriota, izbaci to J
Umalo iznenadjenje ali nema veze, sljedeća je naša
Svi su samo trenutno prisiljeni da nastupaju za tamo neku BiH Džamahiriju koju ne priznaju i ne žele da im se kači taj narativ..to je logično,nebi ni ja..nebi niko normalan.
Za sve koji imaju ikakve dileme. Prije par dana je u Mostaru boravio turist iz Španije sa malim sinom. I lik pošto je došao u BiH kupio sinu dres bh reprezentacije. U tom dresu je dijete sa tatom otišlo u mostarski park koji se od UZP okupacije zove Zrinjevac. Tu su i tata i sin fizički napadnuti od strane navijača ovog kluba. Toliko o predstavljanju jedine nam ... Pa vi navijajte za naš klub i neka komentatori slobodno i dalje lome jezik.
Isto tako je pretučen turist iz Australije u Hrvatskom dresu u sred starog grada ali to je sigurno laž i udar na bošnjake.
Vidi i ovoga, na zadatku da odrazava mrznju. Cuj ako je iko bio u dilemi. A uša seljačino i s tobom trebam živit zajedno pizda ti materina seljačka, što dalje od mene.
jel adezeov klub
liga šampiona, klub iz BiH, a ovce iz svih torova bleje... I nije to sve nacionalizam, ovakvi bi prvo familiju, pa onda dalje razvalili... Lopta je to ljudi....Zar se niste umorili preko 30 godina?! živite malo😎
U evropskoj ligi ih ceka tezak protivnik iz malte
Da, vi ste "Torpedo Kuteshi pregazili kao plitak potok". Ne ide mi u glavu, evo sve BiH patriote a mrze HŠK ZRINJSKI?! Pa zar ne guramo u ista kola, zar ne skupljamo te europske koeficijente?! A to što je HŠK ZRINJSKI ne znači da je iz Republike Hrvatske, nego klub iz multinacionalne BiH.
Ko jos prati ovaj nas jad od fudbala?
Nije mi drago zbog BiH, ispao joj je predstavnik, a sa duge strane mi je neipisibo drago zbog onog Marija Knezevica, ili kako se vec zove. Zvacemo ga Slobodan, Slobo…
Moje je ime mario karamatic, ja sam slucajno bio u sarajstanskoj kasabi i bilo mi je zadovoljstvo navijati za zrinski.
Nema veze sto je zrinjski ispao, oni ce opet dominirati u ligi, borac bi ce drugi uz pomoc saveza sudije i politike, a sarajevo se mora oporaviti od udara torpeda i sloge, od njiha nema sta ocekivati, neznaju gdje udaraju, ko muha bez glave, prije ce zeljo sve tribine napravit nego da sarajevo bude ozbiljan, tako da zrinjski moze mirno spavati a borac isto, zelju ostane borba za 3 mjesto, a za sarajeva ima prazan vip mjesto kod brajlovica, bolje ista nego nista