Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekao sam ja damo im gol i čekamo ih kući
Realan rezultat Zrinjskog koji je kvalitetom podešen za BiH nogometne prilike i europske suparnike koji su npr. prvaci Armenije, Islanda, Bjelorusije, Kazahstana, Malte dok su ovi iz Austrije, Slovačke ili Mađarske malo veći zalogaj, ali uz dobar pristup te malo sreće i momčad iz Austrije se može izbaciti na domaćem užarenom terenu u Mostaru.
FKS jeli to znaci da vi niste imali srece? Zapao vas tezak protivnik? Torpedo, Sloga i Stupcanica. Sta pricas bola sta ti je saberi se. Imali smo povoljne protivnike i to smo iskoristili, a vi ste imali vise nego povoljne protivnike i ispali. Nije sreca, nego vi niste dovoljno dobri, realno a furka vam je da ste divovi niđe veze talašika
Zrinjski sasvim dobar bio veceras. Nisu odustali, borili su se do kraja. To je europski i sampionski mentalitet.
Svaka tebi cast, malo ih takvi navijaca sarajeva poput tebe koji su realni i mogu priznati uspijeh drugi klubova, neki kazu zrinjski imao najvecu srecu da su usli u grupe, pa da sreca je u zadnji 2 godine imati takvu dominaciju u ligi i svima bjezati preko 30 bodova ili vise, nerealni likovi, srecu moras zasluzit sebi uz rad, sarajevo treba da se ugleda na zrinjski, kako uz dobar rad i kontinuitet mozes doci do uspijeha u ligi i u evropi
A Bilbija na klupi u repki... ahahaaha
Sretno Zrinjski u uzvratnoj utakmici i kamo srece da uvijek svi navijamo za sve i da su svi NASI, bez obzira da li dolaze iz Sa, Ze, MO, BL i slicno. Nije problem navijati na za istocne ili zapadne susjede, ali da je to obostrano i iskreno.
A sa druge strane drugi ispadnu od Hamruma, jedva prođu neke Saintse iz Sjeverne Irske ili se kojim slučajem ispadnu od nekog Torpeda, alibi je ma Zrinjski je imao sreću u žrijebu. Lošiju igru ne treba pravdavati, ali broj titula i nastupa u Europi i pomak u grupnu fazu ne treba zanemariti samo zato jer ne navijate za taj klub!
Pogledajte Uefinu listu klubova, Zrinjski bi ove godine nakon grupne faze mogao ući u top 100 klubova! U 23 godine od početka zajedničke lige odigrao je 66 (+ uzvrat sa LAskom 67) Europskih utakmica i zagarantirano u grupnoj fazi još 8 utakmica (75 ukupno).
Kad prođu Armence, ah šta će to Urartu neki. Odigraju solidno i ispadnu od Slovana, ma i taj Slovan je bezze pojma nemaju. Zapadnu te Islanđani uvališ im 6 komada, ma dajte amateri, eletričari, konobari. Izgube od Laska sa šansom za uzvrat, mah kakva Austrijska liga (u kojoj je Haaland igrao sa Red Bullom, u kojoj imas jedan Sturm, Austriju, Rapid itd). Samo valjaju Željo, Sarajevo i Velež, jer su nekad igrali u Jugoligi. Ma dajte
Nisam gledao tekmu ali šanse postoje.
Zrinjjski dobro odigrao ima sansu za prolaz u Europa Ligu, mada moje misljenje je da im je bolje u Konferencijskoj Ligi i da bi tamo mozda mogli napraviti neko cudo i proci grupu, u Europa Ligi ulaskom u grupu nemaju sta traziti jer tu su sve vecinom mnogo jake ekipe.
Ukinuti im predznak hrvatski sportski klub. Nezamislivo usred Bosne.
Ne znam za Bosnu,ali u Hercegovini je itekako zamislivo...
Vidi se kakva nam je liga.Zrinjski,koji je neprikosnoven u nasoj ligi ,pati se sa Laskom za koji uglavnom igraju gastarbajteri iz istocnih zemalja.
Susjedi sta je konkretno sa Jakovljevicem?hoce li igrati u revanšu?,Izgubili ste radi neigranja Jakovljevica i Barisica,to bi bilo sasvim drugacije da su oni igrali,pocetni presing bi sa njima dvojicom sigurno izdrzali,ali hebi ga haj sve sastavi.Ako budu spremna ova dvojica za uzvrat naravno i Kiš od pocetka prolazite sigurno.
Svaka čast Zrinja. Ništa bolji ovaj LASK nije od vas. Sad ih oderati u Mostaru ali samo oprezno. Pozz iz Sarajeva za Mostarce
Svaka cast njima, mene boli samo taj neki nacionalizam, volio bih da mogu navijati za zrinjski bez nekog osjecaja gorcine zbog onih njihovih nacionalistickih uvreda.
Zašto su ovi Bošnjaci toliko ljubomorni na vas Hercegovce? Pardon, zašto ti Bošnjaci ne mogu ni najmanje sakriti tu svoju ljubomoru time još više otkrivajući svoj vlastiti jad i mizeriju? Ne treba mi sofascore da znam kako igraju Želja i Sarajeva, igraju užasno, vidim to po enormnoj količini vaše ljubomore i sujete. I po tome što su mi srušili tiket gubeći od tamo nekih Gruzijaca. Dno dna!
Kad vidim zastavu Bosne i Hercegovine pored sahovnice kod njihovih navijaca imat ce postovanje...ovako ih tacno ne dozivljavam da udju u grupe LS a ne ovih lige evrope ili konferencijske...
istina je da je Zeljo ispao u 3 pretkolu kvalifikacija za ligu prvaka od Newcastle uniteda ,znači davno ostvaren ovaj uspjeh samo što je bio drugi sistem takmičenja,Zrinjskom svaka čast al nek se zahvali UEFI i Aleksandru Čeferinu na promjenu sisistema takmičenja
Svi naši klubovi imaju iste šanse u evropi ali je samo Zrinjski pistigao grupnu fazu i jesenje utakmice. Ostali su poispadali to treba prihvatiti i biti pišten.