Komentari (250)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na guzove...al mirno spavaj nano sve je zakjucano
jel te dirao ujka mate po piši kad si bio mali, volite vi te radnje po kamenjaru
Prvi VAR u BiH i penal za Zrinjski,..Prvi put predoko Lige Prvaka da je iko ikad prošao..... Prvi put da je Zrinjski penale u Europi prošao.... Napokon se sve vratilo. Sreća prati hrabre..... Zrinjski je Droga
predkolo ...pardon :)
Pardon, pretkolo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Utakmica je igrana u ekstremnim uvjetima na temperaturi iznad 30 stepeni, a u takvim okolnostima igračima nije bilo ni malo. ja recenice novinaruuuuuuu
Svaka čast Plemićima na borbenoj igri, nadam se da neće biti jedini predstavnici u daljnjem takmičenju😁
jad i cemer od kluba
Sudeci po lajkovima i dislajkovima vidim sada da je klix pro herceg bosna portal.
I kad igra BiH Nemanja sjedi na klupi!! Za nevjerovati jeli tako????
Na jedvite jade
Hee pa vi jedva prodjete kelnere i kamatare
Haparatirem majne muslimaymunische jaranen?
Umalo ispadnu zbog retard.iranih odluka i taktike trenera! Kiš mu sjedni na klupi 100 minuta, izvede Bilbiju! OVa taktika čuvanja 1:0 neće daleko dogurati ako se nešto ne promjeni u glavama. P.s. ovogodišnja ''pojačanja'' osim povratka Ćuže su promašaj bar što se sada vidi! Vezni red je kompletno nov i nema kretivnosti nikakve! Sretno svim ostalim BH klubovima da prođu!
Cestitam,svaka cast
Svi Bosanci I Hercegovci trebaju podrzavati nase klubove bez obzira iz kojeg entita dolaze. Tako cemo pokazati da nismo primitivni kao pojedini pecinski ljudi kojih jos ima u velikom broju u BiH. POKAZITE PRIMJER I BUDITE PATRIOTE NA MNOGO VECEM NIVOU OD POJEDINIH PRIMITIVACA I SUMSKIH LJUDI! Sve je ovo BOSNA I HERCEGOVINA!
Kako brate da podržavam klub čiji navijači okreću leđa BiH himnoj?
Zrinjski si je ovim prolazom osigurao najmanje 2 milijuna maraka iz UEFA nagradnog fonda. Idemo dalje, ovo je samo početak, sreća prati hrabre.
Svaka Čast! Najjači Ste !
Jad i bijeda=zrinjski