Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daleko najgluplje pravilo u našoj ligi. Gurati mlade igrače nasilu bez obzira da li imaju kvalitet je nešto najgore što možeš uraditi mladom igraču. Nismo mi Francuska da imamo 60 miliona stanovnika i fond od bar 20 miliona potencijalnih igrača. Radije malo sredite pravilo o strancima. Zato se nismo pomjerili sa mrtve tačke.
Kako nismo, proške godine imamo ekipu u LK, ove godine također, nikad bolji nacionalni koeficijent, novi tereni, svaka utakmica na tv, VAR, snima se svaka situacija, emisija posvećena analizi sudijskih odluka na arena sport tv, itd...Meni se čini da smo se itekako pomjerili!
Ovakav Zrinski, bude li treći na kraju,puna šaka brade...Posušje sasvim solidna ekipa
Vidjet ćeš u maju 2025ee
Dobro je Zrinjski prosao mogli su izgubit 3 razlike, onaj mali Kosmajac sta je promasio u 59` pa Hurma pogodi stativu u 64 toj pa Opancic kroz noge Bilbiji i onaj pokusaj makazica sto se odbio od precku bgm Posusje pokazalo zube
Čuj, U-21 pravilo u najjačoj ligi u zemlji. Valjda treba da igraju najbolji koliko god im bilo godina. Ispada da sada jedna ekipa može imati sve domaće igrače i biti kažnjena jer im u jednom trenutku nije netko U-21 a protivnik ima 3,4 stranca, koliko god je dozvoljeno, i sve regularno. Ima smisla u kupu i u nižim ligama dati priliku mladima ne u prvoj ligi.
3:0 za Zrinjski.Pravilo kakvo god da je, pravilo koje nije ispostovano.
Strašno! U vakoj državi pa da se ne poštuju pravila, pa đe to ima, đe to more bit, sve u apsanu redom!
Penal za veselu svesku al ajjj..
Izmišljen penal za domaćina. Klasično remplanje gdje je igrač Posušja bliži lopti. Sve ustimano da domaćin pobjedi. Zbog ovakvog suđenja prosječna portugalska ekipa zabije istoj toj ekipi sedam golova.
Penal čist ko suza, a mora li svaki put gledati VAR, jesu sudije zaboravile suditi??
Svi navijaci Zrinjskog bili na utakmici,svih 500.Sinoc Borac isto tako sa svojih 1000.Cestitke.
Zrinjski sampion 2025.
više se raje skupi na malo boljem sunetu nego kad mekabi Međugorje igra
Koliko se god skupilo na tribinama i na terenu, opet su Hrvati izmislili sport za vas s 23%
Ja glupog pravila majko mila ako je talenat on ce nac svoje mjesto u ekipi evo npr Jamal u Barceloni djete nezamjenjivo pod hitno ukinut
Zrinja i Borac su Galata i Fenjer u ovoj ligu, Sarajevo taman Besiktas a ležVe Sivasspor
Svinjski nije ni blizu ekipe od prosle godine
Dobro, neće biti ko prošle tri godine razlika 20, 30 bodova, ove će biti desetak bodova
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
3-0 zahvaljujući pravilu koje su pisali Bosnjaci