Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast nisu pustili Posusju, cisti profesionalizam
Najdominantnija ekipa u BiH ikada!
Sto jest jest
Javite mi kad neko udje u Europu... 2063 igra se historijsko 5 pretkolo...
sada po drugu krunu,pobjediti veleza i dupla kruna
Više igrača od navijača
Zrinjski je 1943 oformio Poglavnik! Pisu se knjige o sadrzaju i tvrdi da je politika kluba i ubjedjenja clanova, uvijek isti- fasisticki!
Svaka cast lp ni pedalj Bosne
Čestitke Zrinjskom i Nndam se lakom ždrijebu za Zrinjski da konačno jedan BiH klub prođe ta predkola, zaslužili su ljudi svojim profesionalnim radom.
Jel Vama stvarno bitno ovo prvenstvo? Jel fkt gubite vrijeme na gledanje amatera? Jel Vas stid manijaci, horde zla sto dajete pare klubu a nemate hljeba jesti? Ja Vas po ko zna koji put molim da tu snagu usmjerite na politiku, pa cemo onda navijati. Jer ovo nema smisla nijedan BiH klub nije jos uvijek usao u Europu!!!!!! Vi i dalje idete na utakmice, Vi ste najveci malogradjani ove drzave!
Jarane pratis ti ovu našu ligu više od politike čim komentarišeš.
zrinski je hrvatski nacionalni projekat u koji se uspješno ulaže,sarajevo je primjer kako se ne treba ulagati,jedna sezona dobro i klanfa,a želju ne može ni madžioničar izvući trenutno
Uzimaju titule za mir u državi, više navijača ima Sloga Doboj klub osnovan prije rata nego ovi poslijeratni profiteri
Zrinjski najveci bh. klub u historiji
8 kokuruz prvenstvo, cestitam valjda
Prvak BiH je HRVATSKI Športski Klub🤦🏻
To oni iz Zagorja?
Zasluženo najjača ekipa nekoliko sezona u BiH
Prodata utskmica ko ce nego svom svome.. posusacima nista ne znci
Dominacija.
Slave li navijaci zeljeznicara caxagaghahaga