Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako prodju, jel onda nece do januara igrat prvenstvene utakmice … a ako produu i grupu, onda do aprila?
Ako prodju odma ce ih proglasit sampionima, vico indahood
Nece proci 🤣🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje bi bio engleski fudbal da ovako odgađaju.
Ovo je najgluplje nesto sto se moglo desiti i pri tome nije fer. Sad ce se desiti nekoj ekipi koja ni kriva ni duzna ce zaredati 2-3 teske utakmice protiv jakih ekipa, plus kup i onda ce morat dodatno, protiv svoje volje, da igraju zaostalu utakmicu. Svaka cast Zrinjskom na rezultatima, ali ovo nije OK.
U Engleskoj
Ako prodju do nove godine imat će 10 tekmi minusa.
OK je jednu dvije odgoditi ali 5 je malo previse.Iskreno volio.bih da ZRINJSKI prođe i skine maler ali nase prvenstvo postaje smijesno.
Ovaj Savez i pri najmanjem iskusenju napravi cirkus. Vice je rak rana fudbala u BiH. Nije je on jedini problem, ali jeste glavni
Nek im svaku registruju 3-0 opet će biti prvaci, ostali su preloši
Realno, trebalo bi se u obzir uzimati i mišljenje drugih klubova kojima se utakmice odgađaju a koje će kasnije morati nadoknaditi vjerovatno igrajući nekoliko utakmica u desetak dana kada tu dodamo i kup utakmice. Znači, ovdje se izlazi u prilog jednom klubu, u ovom slučaju Zrinjskom, a kasape se ostali ni krivi ni dužni.
Svi ti klubovi su dali pristanak, bez njih se ne moze odgodit. A razmisli sta ovo znaci za Zrinjski u ovoj godini, bice svaki tjedan 2 utakmice u ligi, plus kup i plus ako uđemo u grupe ima i tu 6 utakmica.
nisu u stanju istrcat dvije utakmice. Treba sve pogasit kod nas. Mi smo odron u svakom smislu. Pa ovo nema u PM
Najbolje prekinite prvenstvo dok nepouspadaju nasi klubovi Sta kenjate
Nije Zrinjski samovoljno odgodio, svaki put je i protivnik pristao na odgodu. Ovi sto kazu nije fer prema protivnicima, pa Zrinjskom slijedi 3 mjeseca po 2 utakmice tjedno, nama ce bit najgore sto se toga tice.
Zamisljam odu do finala, znaci ostali bi na samo 3 boda u PL i sa 31 utakmicom zaostatka. Ili bi Savez naredio Zrinjski igra sve zaostale utakmice u januaru, ali na svom stadionu u Mostaru zbog snijega u drugim gradovima.
Koji ljubitelji najvažnije sporedne stvari? Jeli autor ovog teksta dobio neki zvamičan upit od predstavnika ljubitelja najvažnije sporedne stvari ili je ovo njegov upit? 🤔🤣 Uglavnom jest neozbiljno od Fudbalskog/Nogometnog saveza da su ovo odobrili. Ali na žalost ovo je historijska stvar za cijelo bolovanje BiH fudbala.
KOD NAS JE SVE REGULARNO BAAAAAAA
Kao navijač zrinje ne podrzavam sve ove odgode al eto ove godine ovako.., al definitivno treba ici prema odigravanju, hajde ono prvo kolo dva, kasnije ne
Haj da se uozbiljimo,ovo nema ni u Tunguziji,a Zrinjski nikad nece izbaciti Slovan .4-1 rezultati I cao
Neće još dugo odgađati... Još ovu i to je to..
Kako pojedince nije stid, oni nam osvjetljavaju obraz, ako je to cijena za prolazak u grupnu fazu, odgodite i 35 utakmica ako treba!!!